Klaus Iohannis prin Guvernul Orban, pregăteşte o lovitură devastatoare pentru toţi românii. Rămaşi fără bani la buget din cauza pandemiei de coronavirus, ca urmare a faptului că multe firme au fost închise, Guvernul Iohannis -Orban, pregăteşte un impozit pentru toţi românii.

Preşedintele României, Klaus Iohannis îşi dă arama pe faţă la nici jumătate de an de când a preluat al doilea mandat. Drept răsplată pentru că l-au votat a doua oară, Iohannis le face „cadou” tuturor românilor, un nou impozit.

Într-o declarație făcută de Klaus Iohannis, Preşedintele a precizat că s-a renunțat ușor la impozitul global şi doar din motive electorale.

Surse din PNL, citate de Antena 3, au anunțat că se pregătește reintroducerea acestei impozitări.

Iohannis spunea că impozitarea pe venitul global ar fi fost o mai bună soluție decât cea din momentul de față.

Surse din Ministerul Finanțelor, dar și din interiorul PNL spun că ideea de îmbunătățire a Ministerului de Finanțe încercată de ministru și ideea de informatizare totală a ANAF ar fi doar primul pas spre reintroducerea impozitului pe venitul global.

Prin introducerea unui astfel de impozit global, ar crește semnificativ încasările de la nivelul Bugetului de Stat iar Guvernul ar avea la dispoziţie bani de „investiţii” fără licitaţii pentru firmele PNL.