Iohannis ne mai taie o oră din libertate. Ne arestează la domiciliu de la ora 10 seara ca să nu „ne înecăm la mal”

Eminenţele ceunşii de la Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni, consiliate de apostolii apocalipsei covid, după îndelungi studii nocturne, au stabilit că românii au prea multă libertate de mişcare şi astfel se infectează la lăsarea întunericului. Drept consecinţă, Preşedintele Iohannis a anunţat că românii vor rămâne fără încă o oră de libertate. Vor fi „arestaţi la domiciliu” de la ora 22,00, cu o oră mai devreme. 

Pentru că au fost cuminţi şi ascultători şi au ieşti la vot să-i voteze, politicienii, în frunte cu Iohannis, au decis să le mai ofere românilor noi restricţii.

„Tendința de creștere este evidentă și din toate părțile ni se spune că presiunea pe secțiile de Terapie Intensivă este tot mai mare. Dragii mei, haideți să nu irosim ceea ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare, campanie de vaccinare care merge foarte bine. Iată că deja până acum s-au vaccinat peste 1 milion de români, iar numărul de doze administrate crește de la o zi la alta. Numărul de centre de vaccinare crește de la o săptămână la alta, astfel încât până în vară să avem un nivel foarte bun de vaccinare a populației. Dar până atunci trebuie să avem grijă, să nu ne înecăm la mal! Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână, din cauza numărului relativ mare de îmbolnăviri, și restricțiile care sunt în vigoare vor fi păstrate, iar circulația pe timp de noapte, care este restricționată acum de la ora 23:00, va fi restricționată mai devreme, probabil începând de la ora 22:00„, a anunţat Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Aşa au descoperit prea măriţii savanţi că românii se plimbă în grupuri pe străzi între orele 22,00 şi 23,00 şi de aceea trebuie închişi în case.

Şi când vor vedea că românii se supun docil noilor restricţii şi pentru că vor avea ei grijă ca noile cazuri să crească constant, vor mai tăia încă o oră din libertate şi ne vor închide în case de la ora 21,00. De ce? Pentru că pot!