Preşedintele României, Klaus Iohannis a fost prins cu minciuna. De dimineaţa şi până seara susţine sus şi tare că „PENALII” nu au ce să caute în funcţii de demnitate publică. Întrebat de jurnalişti, joi, la Craiova, dacă el a fost „PENAL”, Preşedintele a spus că NU. Însă, documentul publicat de luju.ro îl contrazice flagrant pe Iohannis. E la fel de penal ca toţi adversarii lui politici. 

Preşedintele României, Klaus Iohannis este PENAL, întrucât a avut dosar penal la DNA. În plin scandal în Guvern şi în PSD, Iohannis a revenit la o tema veche: cea a penalilor. Preşedintele a susţinut că nu a fost “suspectat” în dosare penale.

Joi, 12 octombrie 2017, când vorbea în faţa jurnaliştilor despre “penalii” din Guvern, jurnalist Andreea Dumitrache de la Antena 3 i-a atras atenţia lui Iohannis că el însuşi a fost într-o asemenea situaţie. A avut loc următorul dialog:

Reporter: Cu tot respectul, şi dumneavoastră aţi fost suspectat!

Iohannis: Cu tot respectul, nu am fost suspectat!

În realitate lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel. Klaus Iohannis a fost un “penal” şi a fost chiar în anii în care românii începeau să audă de el, în anii în care se visa premierul României. Dovada a fost publicată de Lumeajustitiei.ro în urmă cu un an, în octombrie 2016, când am prezentat o ordonanţa DNA, scoasă la iveală de jurnalistul jurnalistul Marius Albin Marinescu, directorul revistei Justiţiarul din Sibiu, autor al numeroase dezvăluiri despre actualul preşedinte.

Actualul preşedinte al României, a fost urmărit penal şi a avut dosare la DNA. Reiese acest lucru chiar dintr-un document oficial al DNA. Dintr-o adresa pe care procurorii DNA Doru Ţuluş şi Claudia Roşu i-au trimis-o jurnalistului Albin Marinescu, în 12 mai 2010. În respectiva adresa, Ţuluş şi Roşu confirmă faptul că Iohannis a avut nu un singur dosar, ci două, care au fost conexate. În septembrie 2009, actualul preşedinte, învinuit pe atunci, a primit scoatere de sub urmărire penală pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată şi neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunile de neglijenţă în serviciu şi abuz în serviciu. De asemenea, DNA a dispus disjungerea cauzei şi declinarea competenţei în favoarea Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia, unde din câte ştim la acea vreme adjunct era actualul şef PICCJ Augustin Lazăr, în vederea continuării cercetărilor faţă de Iohannis pentru infracţiunile de evaziune fiscală în formă omisiunii, în tot sau în parte, a evidentierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate) şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Din informaţiile noastre, dosarul de la Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia a fost la rândul sau închis, scrie luju.ro.

 

dna_iohannis_1dna_iohannis_2