Românii nu îl mai suportă deloc pe Klaus Iohannis. Vor să scape cât mai repede de el. Președintele României este luat la șuturi din toate părțile, încă din primele ore ale anului 2023.

Mesajul de Anul Nou, postat de Iohannis pe pagina sa de facebook, a atras peste 1600 de comentarii, majoritatea covârșitoare, pline de ”daruri” pentru Iohannis.

Românii efectiv nu îl mai suoprtă pe Președinte care a ajuns să fie cel mai nepopular președinte din ultimii 35 de ani.

”Du-te dracu!” îi urează în timp ce Gabriela Hilcu îi transmite un mesaj dur: ”Silă infinită! Atât”. 

Pupeza Maria îi cere lui Iohannis să dispară din viețile românilor: ”DISPARI din viețile noastre !!Cel mai bine ar fi sa nu mai apari cu niciun mesaj,oricum nu stârnești decât ură”.

”Un an nou fara tine!” îi urează Viorica Lungu, în timp ce Cosmin Gherdan îi urează: ”La multi ani!,dar nu la conducere…”

”Extraordinar!!!cat tupeu sa mai existi!!!” îi scrie Marius Marius, iar Gabriel Stan scrie că: ”O sa fie fericit cand pleci cu austriecii tai cu tot 💪”.

Dani Aco scrie că: ”Am fi putut fi fericiți, fără un președinte ca dvs. Păcat ca nu ne-ați oferit și această posibilitate!”

Radu Bianca Rusen așteaptă cu nerăbdare să vină anul 2024 ca să scape de Iohannis: ”Un discurs care ar trebui sa sensibilizeze orice român… Eu după 5 secunde l.am oprit… Nu ai fost, nu ești și niciodată nu o sa fi președintele românilor!! Eu aștept 2024… Anul când vom scăpa de tine și de mulți aserviți… La mulți ani!!!”

Mirel Gabor îi transmite un mesaj de „bine”: ”Predintele tuturor, mai puțin al românilor…….La brutărie bă,😄😄😄

Vasea Radu îi cere lui Iohannis să facă o mare bucurie românilor, dându-și demisia: ”Cea mai mare bucurie pe care o puteți face pt România ar-fi să vă dați demisia, vă doresc la mulți ani de parte de România”.

Ionela Ione îi urează mulți ani la pușcărie alături de gașca lui: ”LA MULTI ANI la puscarie alaturi de toata gasca in frunte cu Arafat , Gheorghita , Tataru , Orban , Citu , Rafila , Cercel , Musta , Ciuca , Virgil Popescu etc . Sa iesiti afara cind va scot eu !!! Blestemul acestui popor pe care l-ati tradat si vindut sa va urmareasca cit veti traii !!!”