Klaus Iohannis primește o lovitură dură din partea Parlamentului României. Deputatul ALDE Varujan Vosganian cere ANAF, să verifice averea Președintelui României din ultimii 27 de ani pentru a se vedea dacă acesta și-a plătit impozitele și să justifice toți banii primiți în această perioadă.

Șase case nu prea sunt norocoase pentru Klaus Iohannis. Ghinion am putea spune, parafrazându-l pe Președinte.

Varujan Vosganian va cere Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală să verifice averea preşedintelui Klaus Iohannis.

Deputatul vrea să știe și ce impozite a plătit din 1990 până acum șeful statului și cum a reușit să facă rost de bani pentru a cumpăra șase case din salariul de bugetar.

„Am să propun asta în Comisia de Buget de la Camera Deputaților să ceară ANAF să verifice averea domnului Iohannis și impozitele pe care le-a plătit domnul Iohannis din 1990 până acum, ca să lămurim și povestea asta. Eu nu trebuie să-i cer fișa fiscală a președintelui, noi trebuie să cerem la ANAF să ne aducă la Parlament pe de o parte impozitele plătite de acest domn și averea pe care o are. Pentru că dânsul iubește modelul german, și noi îl iubim. Președintele din Germania a demisionat din funcție pentru infinit mai puțin decât evaziunile cu care se laudă președintele Iohannis. Ca să terminăm cu această lecție de morală pe care o dă acest președinte, exact cum o să dea și Băsescu„, a declarat Vosganian pentru libertatea.ro.

Curtea de Apel Braşov a decis pe 12 noiembrie 2015, printr-o decizie definitivă și irevocabilă, anularea contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 924/01.06.1999 de BNP Radu Gabriel Bucşa, încheiat între pârâţii Ioan Bastea (decedat), în calitate de vânzător, şi Carmen Georgeta Johannis şi Klaus Werner Johannis, în calitate de cumpărători, precum şi radierea din Cartea Funciară a Sibiului a dreptului de proprietate al soţilor Iohannis asupra imobilului din stradă Nicolae Bălcescu nr. 29.

Completul de judecată de la Curtea de Apel Braşov a menţinut decizia nr. 235/16.05.2014 pronunţată în apel de judecătoarele Anamaria Ionescu şi Manuela Bonciu, de la Tribunalul Braşov, care au constatat că soţii Iohannis au dobândit imobilul din strada Nicolae Bălcescu nr. 29 în baza unui certificat de moştenitor emis, de notarul Radu Gabriel Bucşa, pe baza de acte false. Aceleaşi documente false care au stat şi la baza anulării, în iunie 2005, tot printr-o decizie a Curţii de Apel Braşov, a contractului de vânzare-cumpărare prin care Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au achiziţionat imobilul din stradă Gh. Magheru nr. 35.

O revoluție poate da naștere la o Nouă Românie. Dacă tinerii își doresc cu adevărat o Nouă Românie, o pot face acum, alăturându-se proiectului Noua Românie, creat de la zero de tineri care vor să lupte pentru țara lor.

Te poți înscrie aici în Noua Românie.

Urmărește pe facebook, acțiunile Noua Românie.