Iohannis, la un pas de a fi linșat de protestatari. Președintele a fost huiduit în Piața Universității

Klaus Iohannis și-a făcut curaj și a mers duminică seară în mijlocul protestatarilor adunați la Piața Universității din București. Iohannis a ajuns în mijlocul mulțimii, duminică în jurul orei 20,00, însoțit de un impresionant efectiv de securitate de la SPP, de frică să nu fie linșat de protestatari.

Președintele României și-a făcut cu greu loc prin mulțimea furioasă care a început să-i reproșeze lui Iohannis faptul că nu a făcut nimic pentru ei și că actuala Constituție nu ajută societatea civilă și că legile îi jefuiesc și umilesc.

În timp ce unii protestatari se îmbulzeau pentru a ajunge la președinte ca să-i transmită un mesaj sau să-i reproșeze ceva, alți manifestanți îl huiduiau și fluierau în cor, nemulțumiți de prezența lui Iohannis în Piață.

Surprins de reacția furioasă a manifestanților, Klaus Iohannis abia a schițat câteva zâmbete, a vorbit foarte puțin și a răspuns incomplet și ezitant la întrebările legitime ale protestatarilor.

Peste 1000 de persoane au ieșit duminică seară să protesteze în Piața Universității cerând o nouă clasă politică și o Nouă Românie, ca urmare a tragediei produse pe 30 octombrie 2015 în club Colectiv, tragedie soldată până în prezent cu 45 de morți și sute de răniți.

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!