Iohannis e terminat. S-a aflat că a primit un milion de euro de la Cătălin Teodorescu. Deputatul a scăpat astfel de cătușele DNA

Iohannis e terminat. S-a aflat că a primit un milion de euro de la Cătălin Teodorescu. Deputatul a scăpat astfel de cătușele DNA
loading...

Președintele României, Klaus Iohannis e terminat. A ieșit la iveală că a primit un milion de euro, bani negri de la deputatul șpăgar, Cătălin Teodorescu. Așa se explică motivul pentru care deputatul a scăpat a doua oară de cătușele DNA.

Deputatul PNL, ex PDL, Cătălin Teodorescu are imunitate la DNA pentru că a cotizat la campania electorală a lui Klaus Iohannis.

Pentru că l-a finanțat la negru pe președinte, deputatul a scăpat de două ori la rând de cătușele DNA, în dosarul ANRP în care este acuzat de luare de mită împreună cu Ioan Ioltean.

În 3 decembrie 2014, Cătălin Teodorescu a scăpat de ghearele procurorilor DNA. Un vot a făcut diferența între reținere și arestare și respingerea cererii.

La acea vreme, Corneliu Vadim Tudor a făcut declaraţii şocante: Individul ţeapăn, care răspunde la numele Klaus Iohannis, a primit „bani negri” de la afaceristul sas, stabilit în Germania, Michael Schmidt – acesta, asociat cu alţi profitori, i-a livrat lui Klus Iohannis, înaintea primului tur şi între cele două tururi de scrutin, cel puţin 4.000.000 de euro. A primit „bani negri” de la deputatul penal Cătălin Teodorescu – peste 1.000.000 de euro. Uns cu toate alifiile, acesta i-a filmat, în toiul târguielilor, şi pe Klaus Iohannis, şi pe Vasile Blaga, înregistrările fiind cu mult mai explozive decît cele din Dosarul Bercea Mondialul. A primit „bani negri” de la toate Filialele PNL+PDL, câte 50.000 de euro. 

Nici până la această oră Klaus Iohannis nu a negat în vreun fel aceste informații. Pur și simplu le-a ignorat poate pentru că nu are cum să le nege.

Cătălin Teodorescu, colegul de șpagă al lui Ioan Oltean, a fost scăpat miercuri, a doua oară de arestare de colegii din Parlament. Dacă în urmă cu un an de zile a fost scăpat pentru un singur vot, azi, deputatul PNL a scăpat de arestare pentru că deputații au dat bir cu fugiții ca să nu mai fie cvorumul necesar de ședință.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. fasie
  fasie 11 decembrie, 2015, 21:42

  ne asteapta si alte surprize,cu preacuratul presedinte,care se lauda in campanie,,ca iel nu are obligatii fata de nimeni,iel este curat”ca sa aflam astazi,cate case a cumparat cu acte false,ca a fost ajutat cu un milion de euro,de la un deputat,cazul copiilor instrainati si cine stie ce alte matrapazlacuri ale lui.

  Reply this comment
 2. Nagy
  Nagy 11 decembrie, 2015, 23:58

  Sigur e terminat, l-am vazut dimineata, când trecea spre Cotroceni, pe bicicleta, avea amândoi cracii pantalonilor uzi fleasca!

  Reply this comment
  • Mircea PELEA
   Mircea PELEA 13 decembrie, 2015, 09:36

   Naghy, terminat(a) esti tu care crezi tot ce se scrie de unii asa zisi ziaristi si care nu arata nicio dovada in acest sens…

   Reply this comment
 3. Steflea Petru
  Steflea Petru 12 decembrie, 2015, 04:12

  Acum cred ca il vom vedea pe Blaga pe la DNA in aceasta chestiune. Sa vedem daca se varsa, pana acum se tine tare buldogul!

  Reply this comment
 4. Florin
  Florin 12 decembrie, 2015, 10:31

  Acum o sa traim restul de mandat prezidential cu dilema ,il vor aresta dupa ce termina mandatul ,isi da el demisia ,bine ar fi daca e adevarat sa se faca presiuni luna de luna si poate fara sa vrem in 2016 facem si alegeri pentru presedintele tarii ,dar ma cam indoiesc acest SANTA KLAUS cu ghilimelele de rigoare e tare ca o stanca ,e un munte nesimtitor ,e neghina saseasca din Transilvania ,este total opusul la ce stiam noi cei din Muntenia ,Moldova ,Dobrogea ca sasii sunt oameni ,onesti ,corecti ,muncitori cinstiti si mari gospodari ,ni se dadeau de exemplu hei uite ca acest JOANNIS este ”GHINIONUL” lor si mai mie teama de ceva sa nu fie sustinut cum a fost Basescu de sefii U.E.si mamae Merkel .

  Reply this comment
 5. Lovermann
  Lovermann 12 decembrie, 2015, 12:48

  Nu ne mai intoxicați cu prostiile astea, dacă sunt dovezi de ce nu le afișați, așa pot inventa și eu orice poveste de adormit copiii. Nu aruncați țara în mocirlă mai mult decât este

  Reply this comment
 6. jimmy
  jimmy 12 decembrie, 2015, 20:50

  Ok! Si ce-a facut Iohannis cu banii ? I-a impartit la alegatori ? Cate un euro de caciula(cam 6 miloane l-au votat) ? Si I-au mai ramas si ceva bani de buzunar,sau sa plateasca statului chiria incasata pentru imobilul retrocedat ilegal !Hai sa fim seriosi ! Tactica asta,improasca cu noroi,ca pana la urma tot ramane patat,este deja „fumata” !

  Reply this comment
 7. Mircea PELEA
  Mircea PELEA 13 decembrie, 2015, 09:31

  Ne-am saturat cu totii de asemenea intoxicatii de presa. Veniti dragilor cu dovezi concrete si nu mai aruncati fumigene care intr-un final se vor intoarce impotriva voastra si nu a presedintelui. DIXIT !

  Reply this comment
 8. Dan
  Dan 11 ianuarie, 2016, 00:07

  La inchisoare cu amandoi hotii!!

  Reply this comment
 9. Rent a car Bucuresti
  Rent a car Bucuresti 1 martie, 2017, 22:18

  Suntem tara cu cele mai multe persoane corupte.

  Reply this comment
 10. mary
  mary 2 martie, 2017, 06:00

  minciuni sfruntate ar merita ca autorul acestu articol sa fie dat in judecata de Johannis si pus la plata !!Eo fumigena lansata de oamenii lui dragnea ca sa acopere povestea cu furturile din brazilia ! nu puneti botul la asa ceva totul e o minciuna !!

  Reply this comment
  • Geo
   Geo 3 martie, 2017, 16:01

   Si cu casa pe care a pierdut-o in instanta e tot o minciuna? Acolo sa pui tu botul mary iohanista ! Huoooooo !

   Reply this comment

Scrie un comentariu

<