Președintele României are zilele numărate. Guvernul Orban nu mai are nicio șansă. Ultima dezvăluire arunc în aer totul. Va fi scandal imens în România.

Marcel Ciolacu, a detonat nucleara. Liderul PSD susține că liberalii şi Iohannis atacă PSD pentru a ascunde realitatea, care ar fi că nu mai sunt bani pentru pensii și salarii.

Ciolacu spune că România este falimentară şi că Guvernul PNL nu mai are bani de salarii și de pensii.

”Guvernul nu mai are bani la buget pentru pensii și salarii, asta pentru că investitorii și-au pierdut încrederea în economia românească. Klaus Iohannis a început să vorbescă deja de austeritate. adica ne așteaptă taieri de pensii și salarii. Avem deja peste un milion de șomeri. Oamenii de afaceri sau investitorii așteptau măsuri, care să le ofere o perspectivă de revenire la normalitate. Iohannis le-a livrat doar răfuieli politice. A ieșit în fiecare zi să repete aceeași placă cu PSD. Noi, în schimb, am întins o mână la dialog. Timp de două luni, am făcut nenumărate apeluri să punem pauză atacurilor politice și să găsim împreună toți cei implicați – politic. economie. finanțe – cele mai bune soluții pentru România. Iohannis și Guvernul PNL. nu pot să depășească interesele electorale”, a spus Marcel Ciolacu.