Iohannis are zilele numărate. Va fi demis. Iată cine face anunţul bombă

Klaus Iohannis va fi demis în acest an. Aflat în al doilea an al celui de-al doilea mandat de Preşedinte al României, Iohannis se pare că are zilele numărate şi asta pentru încălcările nenumărate ale Constituţiei României. Şi cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, se pare că scaunul Preşedintelui se clatină serios. 

Celebra prezicătoaare Carmen Harra spune că în România nu va fi deloc linişte şi că Iohannis îşi va pierde funcţia.

”România acum e plină de datorii, nu avem la conducere pe cine trebuie, suntem într-un punct prost. România este atât de sărăcită de acești oameni care au condus-o în ultima vreme….O să cadă din nou Guvernul, o să fie foarte mult zbucium în primăvară în România. O să fie lupte politice și stradale. O să fie o perioadă mare de convulsii in România, care începe undeva pe la sfârșitul lui februarie, o perioadă mare de agitație, care va atrage atenția și la nivel mondial. O să fie o explozie la nivel de conducere, eu cred că o să cadă și Iohannis, chiar dacă lumea mă va înjura pentru ce am spus, pentru că mulți îl susțin, dar asta este ceea ce cred eu”, a spus Carmen Harra.

Potrivit Constituţiei, Preşedintele României poate fi demis doar prin referendum, de către cetăţenii cu drept de vot, după ce în prealabil a fost suspendat în funcţie de către Parlament.