Iohannis a marcat 6 ani de la tragedia Colectiv printr-o partidă de golf la Pianu de Jos

În timp ce rudele şi prietenii victimelor de la Colectiv comemorau şase ani de la tragedia care a şocat România, Iohannis juca o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse.

Dacă în 2015 s-a folosit de la tragedia produsă în Clubul Colectiv din Bucureşti pentru a da jos Guvernul Ponta, acum, la şase ani distanţă, după ce s-a văzut cu sacii în căruţă, Iohannis nici nu mai încearcă să se prefacă că îi pasă. În dulcele stil sfidător, Iohannis îşi vede liniştit de viaţă şi pasiuni, fără să depună un minim efort de a-şi îndeplini atribuţiile prezidenţiale şi să se spetească pentru bunăstarea românilorl

Potrivit G4Media.ro, Iohannis ar fi ajuns la clubul de golf în jurul prânzului, împreună cu soția.

Administrația prezidențială nu a răspuns până la ora publicării articolului la întrebarea adresată de G4Media.ro. Nici administratorul terenului de golf, Werner Keul, nu a răspuns.

Sâmbătă. 30 octombrie, s-au împlinit șase ani de la incendiul de la clubul Colectiv, în care 64 persoane și-au pierdut viața. A fost pentru prima dată când Iohannis nu s-a deplasat personal la locul tragediei, ci a trimis o coroană de flori depusă de consilierul de stat Cătălina Galer.

Partida de golf vine după celebra vizită făcută de Iohannis la piramide alături de soţie, în timpul vizitei de stat în Egipt.

Iohannis este un fan declarat al golfului. La jumătatea lunii septembrie a declarat că golful nu este deloc exclusivist și a îndemnat românii să practice acest sport.

Pe 18 septembrie, Klaus Iohanni a fost prezent la Pianu de Jos, unde se află primul teren de golf amenajat în România după 1989.