Președintele României a cedat nervos în timpul unei declaraţii de presă după ce prompter-ul a picat. Iohannis şi-a ieşit din fire şi a lovit cu pumnul în pupitrul de conferinţă.

Klaus Iohannis și-a ieșit din fire în timpul declarațiilor de presă susținute după ședința CSAT în care s-a stabilit strategia de apărare națională pentru 2020-2024.

După ce a citit un text de pe prompter, extrem de lung despre măsurile luate, întâmpinând unele probleme cu prompterul, Iohannis a răbufnit  spre final și a lovit cu pumnul în pupitrul de la care vorbea, după ce anterior a privit în lateral.

Iohannis nu este la prima ieşire nervoasă de acest fel la adresa angajaţilor. La începutul primului mandat, preşedintele şi-a ieşit din fire la Bruxelles, înainte să urce în maşina oficială, pentru că nimeni nu s-a grăbit să-i ia paltonul. Enervat de aşteptare, Iohannis a aruncat paltonul pe maşină.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a enervat în timpul declaraţiei de presă şi a lovit pupitrul. Anterior, a avut probleme cu prompterul.https://www.stiripesurse.ro/video-klaus-iohannis-si-a-ie-it-din-fire-si-a-lovit-cu-pumnul-pupitrul-de-la-care-facea-declaratii-de-presa_1468992.html

Publicată de stiripesurse.ro pe Miercuri, 27 mai 2020