Cine are o afacere in constructii si se ocupa de santiere in lucru stie foarte bine ca e nevoie de utilaje si echipamente moderne pentru ca toate lucrarile sa fie facute si rapid si sa fie si de calitate. Pe santier nu e loc de compromis, fiecare lucrare executata trebuie sa iasa bine si sa multumeasca proprietarii viitoarelor cladiri, utilajele folosite trebuie sa isi faca treaba cat mai bine si sa permita un randament ridicat indiferent de marimea santierelor. Unul dintre utilajele care va pot ajuta destul de mult cand lucrati cu beton si vreti sa aveti o omogenitate cat mai buna la turnare este autobetoniera.

Avantajele autobetonierelor

Autobetonierele se pot deplasa usor pe santier si intre santiere, sunt rezistente si pot functiona fara intrerupere ore intregi, nu veti mai avea probleme cu betonul turnat in diverse zone ale santierului. Deplasarea se realizeaza rapid si pentru ca orice autobetoniera are motoare puternice, rotile sunt adaptate pentru a suporta greutati cat mai mari. Terenul pe care se deplaseaza autobetoniera nu ii influenteaza viteza de deplasare, mai ales atunci cand aveti nevoie de ea cat mai rapid in alt loc.

Printre avantajele unei autobetoniere se numara si numarul mare de modele disponibile, rezistenta la uzura mare si la variatii de temperatura si umiditate, calitatea buna a pieselor folosite si a sistemelor de sub capota, eficienta ridicata chiar si in cazul unor lucrari mai complicate. Investitia intr-o autobetoniera este amortizata rapid, serviceurile autorizate ale firmelor care comercializeaza astfel de utilaje va permit sa reparati rapid orice fel de defectiune apare si sa va folositi in continuare de autobetoniera.

Autobetonierele CIFA, performanta si eficienta garantata

Karpathia are in portofoliu cateva dintre cele mai performante betoniere marca CIFA, sunt disponibile betoniere clasice sau cele cu tehnologii performante, hibride. Pe site veti descoperi modelele SL, HD, SRY sau Energya, autobetoniera hibrida vanduta de Karpathia are consum redus de combustibil, nu face zgomot asa de mare, ofera libertate mare de miscare si o manevrabilitate ridicata. Pe de alta parte autobetoniera Energya, de exemplu, are sistem inovator de miscare al tamburului si motor electric de inductie, cele hibride au si KERS, sistemul care recupereaza rapid energia in timpul franarii.

Pe site-ul oficial puteti comapara usor toate utilajele, aveti si descrieri detaliate si fise tehnice disponibile, puteti solicita online oferta de pret personalizata. Karpathia poate oferi si consiliere de specialitate pentru alegerea autobetonierolor potrivite pentru afacerea dvs., dar si idei pentru o utilizare cat mai eficienta a acestora.