Vara este sezonul perfect pentru a lucra pământul. Dacă nu aveți o palmă de pământ unde să plantați chiar și numai pentru a vă bucura ochii cu plante decorative, puteți opta pentru a îngriji  câteva flori de apartament. Este o practică a celor care iubesc florile și au și timp să le îngrijească, să transforme chiar și micul spațiu al unui balcon de apartament într-un curcubeu de culoare, pline de ghivece colorate cu fel și fel de plante.

Care este una din cele mai mari probleme când vine vorba de florile pe care le cumpărați din comerț? Oricât de bine credeți că le îngrijiți, acestora nu le priește ceva și ajung să se ofilească. Dacă nu vă doriți să reinvestiți în fiecare vară în alte și alte plante care ajung să aibă aceeași soartă sau poate și mai rău, nu rezistă nici cât este vara de lungă, preferați să fiți foarte selectivi în ceea ce privește sursa de la care achiziționați. Pe această nișă veți descoperi Sere Flori Mihaiesti. Iată de ce merită să faceți investiția în plante cumpărate de aici.

Calitate asigurată pentru plante, dar și produse adiacente

Veți regăsi aici plante de balcon, dar și de grădină, o varietate de soiuri, de la petunii, crizanteme și mușcate la calibrachoa, hederacea, begonii etc. În total, peste 100 de specii și soiuri sunt regăsite aici. Și în completare, aceeași sursă vă poate oferi pământul și îngrășământul necesare ori ghivecele.

Sere Flori Mihăiești este mai mult decât un simplu furnizor de produse. Echipa este formată din specialiști în domeniu, care mai mult decât să vândă știe practic cum stă treaba cu plantatul și îngrijitul plantelor decorative, de ghiveci ori pentru grădină. Așadar, fie că vă doriți înfrumusețarea spațiului verde de acasă sau câteva plante în ghivece pe care să le îngrijiți în apartament, aici veți găsi soluții la ceea ce căutați. Și chiar și ceva mai mult: consiliere, soiuri interesante, plante de calitate, precum și indicațiile necesare în ceea ce  privește întreținerea acestora.

Delimitați aleea pietonală din curte? Sunt ideali brazii normandieni sau Picea Perfectă. Crăițele pitice sau petuniile sunt destul de rezistente și alegeri populare în ceea ce privește decorul grădinilor. Tradiționaliștii vor dori panseluțe sau, de ce nu, chiar și iederă curgătoare. Oricare ar fi alegerea veți găsi în acest loc de toate pentru toate preferințele și bugetele disponibile.

Îngrijirea plantelor este o artă!

Este nevoie de ceva răbdare, timp, îndemânare, însă și alegeri potrivite. Și pe termen lung îngrijirea nu este una minuțioasă, neapărat zilnică. Preferați însă să faceți alegeri ideale de la bun început. Spre exemplu un substrat de turbă pentru flori din gama celor profesionale vă asigura că florile se prind – dacă le mutați din ghiveci în pământ sau din răsad în grădină, după caz – sau sunt bine întreținute pe termen lung.

Sere Flori Mihăiești vă asigură stoc suficient de plante, de balcon sau grădină, perene, flori curgătoare și alte diverse produse conexe toate disponibile online. Le puteți comanda simplu și rapid.

Contact: contact@sereflorimihaiesti.ro , Tel: 0720036170