Gavrilaş Dumitru Gabriel din Oneşti, județul Bacău a reușit o invenție care dacă ar fi pusă în practică, ar schimba complet omenirea. Românul care a inventat instalația de generare a energiei electrice cu consum de carburant zero. Însă implicarea statului Român a rămas nulă, bătălia politică şi lupta pentru achitarea hoților şi a corupților este mult mai importantă  decât susținerea valorilor autohtone.

Zilele acestea am primit de la domnia sa o scrisoare în care spunea următoarele:” În primul rând țin să vă mulțumesc pentru implicarea dumneavoastră în acest proiect (şi mă refer aici la articolele pe care le-ați publicat în ziarul pe care îl conduceți) . După cum era de aşteptat nu s-a întâmplat nimic, statul Român cu treburile lui eu cu ale mele. În schimb un fost profesor universitar din Iaşi ( Ioan Alecu) actualmente pensionar dar cu multă experiență atât practică cât şi teoretică a înjghebat un banc de lucru cu care a demonstrate că se poate obține de 3 ori mai multă energie electric decât se consumă. A fost încântat de concept şi dim mica lui pensie s-a implicat cu cât a putut şi el. S-au cheltuit mai mult de 5 000 de euro până acum dar lucrurile au rămas la acest stadiu pentru că închiderea buclei electrice mai costă alte 2 000 de euro. Anul trecut am fost la o televiziune particular unde am dat un interviu în speranța că voi găsi pe cineva interest măcar să facă pentru el o instalație. Am fost ajutat cu multă mărinimie de un domn Tabără care mi-a plătit drumul până la Bucureşti şi timpul de emisie. Acum mai fac adată apel la cititorii dumneavoastră poate vre-o unul ar vrea să-şi construiască pentru locuința proprie o asemenea instalație”.

Pentru cei interesați aici se poate viziona acel material cu bancul de probă şi explicațiile de rigoare: https://drive.google.com/file/d/0B0CBaumP0eElbkZfVVUxX1U2Mm8/view iar interviul dat de domnia sa aici: https://www.youtube.com/watch?v=FLTLTY0Mwqs.

Inventatorul este dispus la orice formulă de colaborare, poate cineva doreşte să pună umărul la acest proiect pentru că pe baza statului Român o să rămânem doar cu bătrâni şi copii în țara asta pentru că cei cu un pic de pregătere teoretică sau practică iau drumul străinătății şi o să ajungem să cumpărăm oameni cu experienț aşa cum fac alte țări sau cum facem cu lemnul, pe al nostrum l-au luat străinii iar acum importăm lemn.

Haideți să facem ceva în privința asta până nu e prea târziu şi o să importăm inteligență cum fac alții că a noastră pleacă afară pe te miri ce şi noi cheltuim atâtea şi atâtea milioane de euro să-i pregătim ca alții să-I exploateze. Pentru contact inventatorul a lăsat o adresă de email: gabriely20@yahoo.com  şi un număr de telefon: 0747562702. Numai împreunmă putem face ceva pentru noi că pe baza guvernului murim cu zile.