Invenția unui român ar putea schimba radical omenirea

Invenția unui român ar putea schimba radical omenirea
loading...

Gavrilaş Dumitru Gabriel din Oneşti, județul Bacău a reușit o invenție care dacă ar fi pusă în practică, ar schimba complet omenirea. Românul care a inventat instalația de generare a energiei electrice cu consum de carburant zero. Însă implicarea statului Român a rămas nulă, bătălia politică şi lupta pentru achitarea hoților şi a corupților este mult mai importantă  decât susținerea valorilor autohtone.

Zilele acestea am primit de la domnia sa o scrisoare în care spunea următoarele:” În primul rând țin să vă mulțumesc pentru implicarea dumneavoastră în acest proiect (şi mă refer aici la articolele pe care le-ați publicat în ziarul pe care îl conduceți) . După cum era de aşteptat nu s-a întâmplat nimic, statul Român cu treburile lui eu cu ale mele. În schimb un fost profesor universitar din Iaşi ( Ioan Alecu) actualmente pensionar dar cu multă experiență atât practică cât şi teoretică a înjghebat un banc de lucru cu care a demonstrate că se poate obține de 3 ori mai multă energie electric decât se consumă. A fost încântat de concept şi dim mica lui pensie s-a implicat cu cât a putut şi el. S-au cheltuit mai mult de 5 000 de euro până acum dar lucrurile au rămas la acest stadiu pentru că închiderea buclei electrice mai costă alte 2 000 de euro. Anul trecut am fost la o televiziune particular unde am dat un interviu în speranța că voi găsi pe cineva interest măcar să facă pentru el o instalație. Am fost ajutat cu multă mărinimie de un domn Tabără care mi-a plătit drumul până la Bucureşti şi timpul de emisie. Acum mai fac adată apel la cititorii dumneavoastră poate vre-o unul ar vrea să-şi construiască pentru locuința proprie o asemenea instalație”.

Pentru cei interesați aici se poate viziona acel material cu bancul de probă şi explicațiile de rigoare: https://drive.google.com/file/d/0B0CBaumP0eElbkZfVVUxX1U2Mm8/view iar interviul dat de domnia sa aici: https://www.youtube.com/watch?v=FLTLTY0Mwqs.

Inventatorul este dispus la orice formulă de colaborare, poate cineva doreşte să pună umărul la acest proiect pentru că pe baza statului Român o să rămânem doar cu bătrâni şi copii în țara asta pentru că cei cu un pic de pregătere teoretică sau practică iau drumul străinătății şi o să ajungem să cumpărăm oameni cu experienț aşa cum fac alte țări sau cum facem cu lemnul, pe al nostrum l-au luat străinii iar acum importăm lemn.

Haideți să facem ceva în privința asta până nu e prea târziu şi o să importăm inteligență cum fac alții că a noastră pleacă afară pe te miri ce şi noi cheltuim atâtea şi atâtea milioane de euro să-i pregătim ca alții să-I exploateze. Pentru contact inventatorul a lăsat o adresă de email: gabriely20@yahoo.com  şi un număr de telefon: 0747562702. Numai împreunmă putem face ceva pentru noi că pe baza guvernului murim cu zile.

Categorii: LIFE

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. Sebi
  Sebi 19 februarie, 2017, 11:39

  Neimplicarea autoritatilor in punerea in aplicare a acestei ”minuni” nu are nimic comun cu politica (dealtfel deplorabila) a guvernarii actuale!

  Si eu sunt inginer (chiar unul bun) cu 45 ani de experienta. In plus am paticipat la mai multe examinari ale unor astfel de “inventii minune” care pretindeau ca produc mai multa energie decat consuma. Ultima astfel de experienta a fost la un institut specializat din Stuttgart, unde concluzia finala a fost aceeasi: nu exista „perpetum mobile”, mai simplu: nu se poate genera energie din nimic.

  Sistemul descris in acest articol are intre motor si generator o volanta care acumuleaza energie cinetica pe care o poate elibera cand este necesar. Cu alte cuvinte cand consumatorii sunt porniti dar MERG IN GOL, ele nu consuma intreaga energie debitata de generator, sistemul de supratureaza usor si volanta acumuleaza o cantitate de energie, nu foarte mare (din poza se vede ca volanta nu este foarte mare). De retinut, ca un motor electric, „in gol” (deci fara sarcina) consuma cca. 1/5 -1/7 din puterea nominala. Astfel de exemplu motorul de 1 KW, cand se roteste dar nu are nici o sarcina, consuma cca. 0,15 -0,2 kW in loc de 1 kW cat este puterea nominala. In momentul in care unul din motoarele pornite si alimentate de generator sa incarca cu sarcina (de exemplu circulara incepe sa taie o bucata de lemn, sau bormasina sa gaureasca un material) puterea consumata de acesta creste, chiar pana la puterea nominala si aceasta putere este debitata de volanta, pentru cateva secunde, timp in care turatia sistemului scade. Dupa acest timp scurt sarcina acetui consumator va trebui oprita, in caz contrar sistemul se va supraincarca si turatiava scadea drastic, pana la oprire.

  Procesul este putin similar cu tehnica KERS de la masinile de Formula 1: o cantitate de energie se acumuleaza cand este in exces si se foloseste cand este necesar.

  Deci: vestea proasta este ca ce vedem nu este nimic revolutionar, este doar o prezentare de adevar partial!

  Reply this comment
  • Gavrilas
   Gavrilas 8 februarie, 2018, 17:10

   Domnule inginer se vede ca aveti experienta insa nici cel mai prost inventator din lume nu o sa dea la hotii de la OSIM solutia completa. Am inregistrat la ei un dispozitiv de ascutit aparate de ras iar la 2 ani dupa aceea acel dispozitiv a aparut in Germania si culmea mi-au facut o oferta cu acel dispozitiv putin modificat si facut din alt material. Asa ca nici in presa solutia la instalatia mea nu o sa apara. Sa aveti sanatate.

   Reply this comment
 2. nicu
  nicu 19 februarie, 2017, 16:46

  Domnu meu foarte interesant ce ziceti,un asa zis patron cu ceva bani nu se gaseste ,mare pakat,am sa încerc sa vb cu cineva la care stiu ca ar avea ceva banisori,din cîte înteleg cam vreo 2000 de euro var trebui….cu D-zeu înainte?

  Reply this comment
 3. Rent a car Bucuresti
  Rent a car Bucuresti 19 februarie, 2017, 18:59

  Nu cred ca ar avea nimeni interes sa construiasca un sistem si sa distruga afacerile cu energie.

  Reply this comment
 4. Stelian
  Stelian 20 februarie, 2017, 07:31

  Domnul Sebi a explicat pe indelete exact in ce consta fenomenul asa ca topicul poate fi inchis !

  Reply this comment
 5. Gavrilas
  Gavrilas 24 octombrie, 2017, 19:09

  Daca toti oameni ar sti tot lumea ar fi o plictiseala enorma si apoi roata nu a fost inventata de ingineri iar Einstein a spus ca „noi stim ca anumite lucruri chiar nu merg dar se gaseste cate unul care nu stie si face acele lucruri sa mearga” iar eu spun ca cine inventeaza ceva si da toate detaliile publicului larg isi merita soarta.

  Reply this comment
 6. Levente
  Levente 23 iulie, 2018, 23:06

  Domnule Gavrilas, va respect si va felicit pentru inventiile dumneavoastra! Daca vedeti ca nu doreste nimeni sa se implice si sa dezvolte sistemul dumneavoastra, de ce nu il publicati si il faceti de interes general si FREE?! Incercati sa luati un credit ca sa dezvoltati inventia, incercati sa cautati niste sponsori privati care sa se implice… nu cred ca nu veti gasi pe cineva sa va ajute! A oferi gratis informatia nu este o chestie rea, dar sa pastrati secretul sa nu il afle nimeni … este o chestie de individualism, care nu mai are nici o legatura cu umanitatea si dezvoltarea economica. creati un aparat prototip si il vindeti … si din banii aceia incercati sa va dezvoltati afacerea! Va doresc succes si sper ca intr-o zi sa va hotarati sa oferiti informatiile gratis, ar fi pacat sa le pastrati doar pt dumneavoastra!

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<

12 + 20 =