Invenţia secolului. Occidentul poate scăpa de gazul rusesc graţie invenţiei unui român

Un român născut în Oneşti, judeţul Bacău, a creat invenţia secolului. Românul a creat mai multe instalaţii electrice care ar putea înlocui gazul metan. Însă nu are banii necesari pentru a pune în practică invenţia.

Gavrilaş Dumitru Gabriel a inventat mai multe instalații de producere a energiei electrice care ar putea înlocui cu succes gazul metan pentru industrie sau pentru consumul casnic.  A câștigat mai multe medalii pe  la expoziții internaționale printre acestea diplomă de excelență din partea unei fundații sau premiul special al institutului de studii și încercări metale din Timișoara. A înregistrat la oficiul pentru invenții și mărci peste 16 brevete, mai are peste 60 de lucrări de înregistrat dar cum nimeni nu investește în tehnologii inovative în România nu mai are resurse și pentru acestea.

Despre invenția de astăzi dumnealui spune următoarele: “am început să fiu interesat de electricitate încă de la primele lectii de fizică, eu am trăit la țară iar bunica mea nu avea electricitate în casă, normal că mergeam pe la colegi sau cunoscuți să văd și eu un film sau un desen animat, era foarte frustrant mai ales când ei aveau alte treburi și pierdeam un episod dintr-un film, așa că am început să mă interesez cam care ar fi posibilitățile pentru a creea electricitate în casă. La început fără suficiente cunoștințe nu prea găseam mare lucru dar în ani, citind diverse lucrări în domeniu și înaintând în clasele superioare am început să întrezăresc anumite posibilități care la maturitate am reușit să le pun la punct”.

Inventatorul nu a fost școlit pentru așa ceva dar lipsurile trăite în copilărie l-au motivat.  Fără pasiune și studiu îndelungat nu se pot obține rezultate de asemenea anvergură.

Diploma pentru medalia de aurInventatorul face o mică descriere a acestei instalații: “este vorba despre o instalație formată dintr-un  compresor sau o pompă electrică și un generator electric, compresorul și pompa se știe că nu poate produce mai multă putere pentru a putea acoperi energia pe care o folosește electromotorul care îl angrenează tocmai de aceea stutul care acționează turbină cu aer sau apă care acționează generatorul electric este mai mic decât ieșirea aerului sau apei din compresor pentru a amplifica jetul de aer de 3 – 4 ori astfel se obține o forţă mai mare și implicit o cantitate de energie electrică mai mare, astfel este acoperit consumul electromotorului sau pompei și pierderile din sistem iar diferența de energie electrică rămasă poate fi folosită în diverse scopuri industriale sau casnice”.

Inventatorul a încercat pe la toate institutele de cercetări din România un cât de mic sprijin dar nici măcar nu au catadicsit să răspundă acestor demersuri, de sprijin nici nu a putut fi vorba. A primit sute de promisiuni de la diverse persoane fizice dar, 100 % doreau doar să afle secretul constructiv și nimic mai mult, a primit o scrisoare de intenție din Italia dar pentru că era Român și din cauza invidiei profesionale ingineri de acolo au preferat să-l îngroape spunând că nu se poate construi deși a arătat secretul constructiv. Se lupta cu greutățile traiului din România unde toate costă dublu față de țările din UE, nimeni nu are nevoie de un om cu atâtea cunoștințe practice și mai rău din cauza unui accident de motocicletă nu merge bine cu un picior ceea ce ii limitează opțiunile când vine vorba de un loc de muncă, a primit tot felul de asigurări de la diverși politicieni dar care s-au dovedit apă de ploaie pentru că au trecut ani și nu au mai spus nimic.Diploma pentru medalia de aur 1

Ar avea nevoie de cineva cu posibilități materiale cu care să pune în practică aceste invenții care sunt din majoritatea domeniilor vieții că de exemplu:

– procedeu de clonare a plantelor pentru cazul că oameni vor popula alte planete iar după cum se știe nu se pot transporta prea multe kg de semințe costurile fiind prea mari;

– aparat de scufundări fără tuburi de oxigen, dispozitiv de protecție pentru lunetisti;

– motorul cu praf;

– dispozitiv de atenuare a latratului pentru câini.

Diploma pentru medalia de aur 4

Dacă cineva mai crede în progres, în știință și tehnologie întindeți o mâna de ajutor acestui Român care este marginalizat de țară în care s-a născut și a plătit taxe și impozite.

Romanul este dispus la orice formă de colaborare, parteneriat sau sponsorizare.

Bancul de probe este terminat și poate demonstra practic că invențiile lui nu încalcă nici o lege a fizicii tot așa cum și navetele spațiale nu încalcă nici o lege doar se folosește de ele sau le evita prin diverse procedee.

Numărul de telefon unde poate fi contactat: 0040747562702 sau la adresa de email gabriely20@yahoo.com.