Dacă vă gândiți să învățați limba germană sau doriți să vă îmbunătățiți limba germană și dacă locuiți sau lucrați in Bucuresti, atunci nu există un curs mai bun decât un curs de grup, cursuri de dimineată sau seară cu furnizorul de cursuri de limba germana in Bucuresti German Kulturhaus. Aflați ce să așteptați de la cursurile noastre de limba germana pentru începători.

Puteți, de asemenea, să parcurgeti o evaluare de limbă pentru începători pentru a afla dacă sunteți gata să începeți să învățați limba germana.

Aceasta scoala cu predare exclusiv in limba germana este finanțată prin fondurile programului Start-up Nation 2017. Kinder Kultur Haus și German Kulturhaus, varianta pentru adulți, se dovedesc a fi o afacere de succes în București unde cererea pentru German Kulturhaus te învăța limba germana a luat amploare în ultimii ani. Cunoașterea domeniului de activitate și a pieței sunt un mare plus în implementarea proiectului.

Ideea de afacere a pornit de la îmbinarea mijloacelor clasice de predare a unei limbi străine cu tehnologia modernă a viitorului. Realizarea proiectului s-a făcut în mod profesionist de către o firmă de consultanță specializată pentru a putea atinge un standard ridicat.

Povestea afacerii a fost foarte frumos redată și au fost bifate pe rând cerințele de admitere a aplicației din punct de vedere financiar-contabil. Proiectul a primit finanțare și astfel s-a născut Kinder Kultur Haus ca centru de învățare a limbii germane pentru copii și German Kulturhaus care oferă cursuri pentru studenți și adulți de toate nivelurile și pregătește pentru obținerea certificărilor.

Pentru locația de susținere a cursurilor a fost preferată zona centrală a Bucureștiului, str Anton Pann 17 A în apropiere de Piața Unirii, vis a vis de Biblioteca Națională. Este etajul unei vile frumoase, interbelice frumos amenajată și dotată cu aer condiționat și aparatura de ultimă generație în materie de învățare a limbilor străine.

Achiziționarea echipamentelor tehnologice și a softurilor a fost un pas foarte important. Echipamentele alese pentru scoala de limba germană German Kulturhaus și care se potrivesc cerințelor proiectului sunt table interactive ( whiteboard ), sistem audio, imprimanta 3 D și un soft potrivit folosirii imprimantei de către copii prin desenele lor, orgă electronică și echipamente specifice activității administrative precum laptop, imprimantă, tabletă. Investiția proprie pentru această afacere constă în mare parte în amenajarea spațiului, achiziția de materiale didactice, marketing și salariile lunare pentru salariați și reprezintă la momentul de față 67.000 lei după primele luni de funcționare.

Costurile totale pentru echipamente și softuri se ridica la 110.000 lei, mai mult de jumătate din valoarea totală a finanțării nerambursabile.

Tot prin proiect s-au achiziționat și pagina web pentru Kinder Kultur Haus și un soft performant care permite facilitarea înscrierii la cursuri și o platformă pentru cursanți prin care pot să-și urmărească progresul, să primească materiale suplimentare, să uploadeze teme și proiecte în baza unui user și parolă. Toate aceste achiziții sunt supuse unor proceduri care celor deprinși cu fonduri europene le sunt cunoscute, pentru cine intră pentru prima dată în contact cu implementarea unui proiect finanțat lucrurile sunt destul de dificile, iar ghidurile lasă loc de interpretare.

Implementarea proiectului s-a încheiat cu succes, termenul limită pentru depunerea documentelor fiind 29 septembrie 2018. Finanțarea a ajutat mult atât pentru demararea afacerii cât și pentru dezvoltarea ei.

Scoala de limba germană se bucură de feedback foarte bun din partea cursantilor, acestia aleg de cele mai multe ori sa continuie procesul de invătare cu modulele următoare. Nivelurile de studiu incep cu  Germana Incepatori A1 pana la germana avansati B2.

Inscrierile pentru semestrul al 2 lea sunt dechise, va puteți inscrie copiii la cursurile pentru scolari si pentru prescolari, vezi programul cursurilor de germana pentru cei mici Kinder Kulturhaus.

Deasemenea adolescenții, studenții sau persoanele care au un loc de munca pot opta pentru cursurile organizate dimineața incepand cu orele 8 sau cursurile de seara incepand cu orele 18.

In speranța ca acest articol va fost de ajutor, va mulțumim pentru timpul acordat si va invitam sa il transmiteți tuturor prietenilor sau cunostinteleor dumneavoastră ce au nevoie să invețe limba germană, acestia va vor mulțumi in viitor.