Inovație și înaltă performanță prin fotoliul de masaj Rokol 7912L Home Deluxe 3D Robostic cu încălzire

Căutăm în permanență noi și noi moduri de a trăi în cele mai bune condiții de confort – achiziționăm tot felul de produse și articole destinate relaxării, însă totuși nu suntem satisfăcuți de rezultate. Câți dintre voi ați luat în calcul varianta utilizării fotoliilor sau a scaunelor de masaj? Acestea au revoluționat piața și au făcut furori la ora actuală în rândul celor dispuși să investească în sisteme mai performante de relaxare.

Un producător de astfel de dispozitive, apreciat la nivel mondial, este Rokol. Produsele sale sunt prezente și pe piața din România prin Masatto – distribuitor al acestui brand ce pune accent pe excelență și calitate.

În cadrul paginii masatto.ro se regăsesc detalii despre modelul Rokol 7912L Home Deluxe 3D Robostic cu încălzire, o inovație ce a captat atenția românilor la ora actuală. Este un dispozitiv revoluționar prin elementele ce îl constituie – noile tehnologii de masaj ce transformă orice ședință de masaj într-o experiență memorabilă.

Sesiunile de relaxare cu care erau obișnuiți cei ce întrebuințau orice model clasic de fotoliu sunt aduse la un cu totul alt nivel – modelul menționat calmează cu eficiență sporită mușchii și țesuturile începând gât, umeri, spate și până la zona lombară, incluși fiind și mușchii fesieri. Reprezintă soluția și pentru cei care doresc să beneficieze de ședințe relaxante de reflexoterapie, aceștia simțind cum este alinată chiar și durerea din călcâie – totul se realizează cu ajutorul sistemului revoluționar de masare și prindere pe care îl include dispozitivul.

Realizând o căutare după preturi pentru scaune cu masaj sau fotolii performante, utilizatorii vor descoperi modelul menționat numărându-se printre cele mai vândute astfel de articole datorită funcțiilor deosebite pe care le include: cea mai nouă tehnologie Zero Gravity, alături de încălzire inclusă.

Reprezintă o soluție mai potrivită față de alte fotolii și prin faptul că ajută la economisirea spațiului, dar mai ales prin noua aparență luxoasă. Programele complexe cu care vine însoțit modelul Home Deluxe 3D plasează articolul în topul dispozitivelor dedicate relaxării și destinderii corpului.

Teoria TCM, după care a fost realizat acesta, face posibilă masarea celor 12 meridiane ale corpului uman, îmbunătățind circulația sanguină și activând funcționarea armonioasă a acestuia. Coordonarea celor două este considerată crucială pentru echilibrul organismului – reprezentând și criteriul cel mai important în stoparea dezvoltării unor afecțiuni și boli.

Poziția Zero Gravity – cheia pentru un somn profund și neîntrerupt

Realizarea masajului prin adoptarea poziției Zero Gravity este cea care face posibilă odihna corespunzătoare pe toată durata nopții. Pentru că sincronizează șezutul, spatele și picioarele în modul multiunghi, acest fotoliu de masaj poate efectua ședințe de masaj complexe, cu efecte de durată, resimțite mai ales în timpul somnului.

Este necesar ca întregul corp să se relaxeze și să adopte o poziție echilibrată și naturală pentru ca funcțiile sale să fie în cel mai bun status. Rokol este producătorul care a îmbinat cu succes teoria TCM și cea de gravitație zero, făcând posibilă dotarea dispozitivului cu un sistem de role, capabil să maseze în profunzime corpul, șinea curbată sincronizându-se și schimbându-și forma dupa forma corpului uman. Este modalitatea excelentă de a realiza un masaj precis prin stimularea celor mai importante puncte ale coapselor, feselor și spatelui.

Este recomandat un astfel de fotoliu de masaj pentru cei care au de făcut recuperare fizică, precum și mentală, eliminând oboseala de orice fel. Prin adoptarea poziției de masaj specifice, este favorizată oxigenarea creierului, îmbunătățirea calității somnului, dar și reducerea presiunii exercitate asupra coloanei și inimii.

Așadar, vorbim despre o serie de avantaje pentru corp pe care puține alte asemenea produse ni le pot asigura: calmarea mușchilor obosiți, eliberarea tensiunii, îmbunătățirea circulației și stabilizarea ritmului cardiac.

Rokol 7912L Home Deluxe 3D Robostic cu încălzire oferă o experiență bogată și unică, prin promovarea unei stări de sănătate vizibil îmbunățite, alături de relaxarea a corpului și minții.

Funcția de încălzire este proiectată pentru a liniști și pregăti mușchii pentru masaj. Modulele specifice au rolul de a elimina treptat durerea și tensiunea din aceștia, reușind să restabilească și circulația sănătoasă, alături de reducerea rigidității mușchilor.

Este unul dintre puținele dispozitive de acest fel de pe piață care oferă posibilitatea de corecție a posturii. Acest lucru este posibil datorită sistemului avansat de airbag-uri de care dispune, acesta permițând o retracție a umerilor în paralel cu îndreptarea părții inferioare a corpului. Operațiunile se realizează simultan, fiind ajutate și de o rolă de masaj ce se deplasează pe coloana vertebrală.

Fotoliul Rokol vine însoțit de multiple funcții inteligente deosebit de utile, motiv pentru care a devenit un produs de interes pentru români. Doritorii pot afla detalii complete cu privire la acesta pe masatto.ro, locul din care îl pot și comanda la un preț avantajos.