Nenumărate persoane caută răspunsuri vizavi de serviciile ce privesc traducerile. Pentru acestea este o arie de activitate necunoscută, care vine alături de o terminologie specifică și de particularități de profil. Atunci când nevoia este de a bifa un anumit tip de traducere, dificultatea constă în principal în a identifica centrul potrivit de traduceri, care oferă servicii complexe vizavi de această sferă.

Un reper pentru cei care locuiesc în capitală este INOVA TRANSLATIONS, centrul de traduceri care a reușit să se mențină în top prin calitatea serviciilor oferite, dar și prin promptitudinea prestării lor, seriozitatatea și prețurile corecte practicate.

Abilitatea specialiștilor de a răspunde solicitărilor și de a se plia pe cerințele publicului larg constituie cu siguranță un factor ce a adus o constribuție însemnată la ceea ce astăzi reprezintă o afacere de succes. Activitatea traducătorilor de la INOVA TRANSLATIONS are în vizor peste 30 de limbi, în și din care efectuează traduceri autorizate și nu numai. Fiecare angajat dispune de studii de specialitate în domeniul traducerilor și cunoaște și partea teoretică a domeniului în care activează. Alături de certificatul de traducător, oferit de Ministerul Justiției pe baza actelor de studiu și a anumitor teste, acești specialiști alcătuiesc o echipă profesională, care acoperă domenii complexe ale traducerii. Astfel, găsesc în cadrul centrului cei interesați servicii pentru traduceri ce vizează domenii precum cel tehnic, literar, medical si farmaceutic, industrial, economic, IT.

Cu pasiune în tot ceea ce fac, experții reușesc să îmbine cu succes cunoștințele aprofundate cu concentrarea, astfel, respectând de fiecare dată termenele de predare a proiectelor la care s-au angajat. Iată că la acest centru deadline-urile sunt respectate, ceea ce constituie un plus de încredere pentru public. De altfel, a reușit să capteze atenția clienților și prin faptul că întotdeauna respectă dorințele acestora, pliindu-se cu excelență chiar și pe cerințe dintre cele mai exigente în anumite domenii pretențioase.

Echipa INOVA are în vedere focusarea pe o serie de valori, prin care a rezistat de altfel până în prezent și nu oricum, ci devenind un reper.

Cum a reușit echipa să se mențină în top?

Un prim aspect important pe care l-a respectat cu sfințenie dintotdeauna se referă la respectarea termenelor. Astfel, indiferent de perioadă și situație, au furnizat serviciile promise, în timpul promis. Pentru aceștia fiecare provocare nu a fost decât o oportunitate de a se impune pe piața de profil. Soluțiile pe care le-a oferit publicului au fost de fiecare dată dintre cele mai inedite și inovative, ceea ce nu a reprezentat decât o atracție.

Desigur că înainte de toate, specialiștii au căutat să impresioneze prin întărirea a două atribute fundamentale: seriozitate și calitate în orice.

Totodată a contat comunicarea pe care angajații au desfășurat-o cu fiecare client în parte. Referitor la asta, specialiștii nu au întârziat să ofere acestora consultanța necesară pentru a opta pentru serviciile potrivite. De obicei, apar probleme în alegera tipului de serviciu potrivit, ca de exemplu traduceri autorizate când sunt necesare și cele legalizate în condițiile pe care le presupune utilizarea lor. O atitudine potrivită va fi întotdeauna un aliat de încredere în ceea ce privește activitățile ce implică contact direct cu clienții.

Care este secretul din spatele perseverenței de care dă în continuare dovadă acest business?

Se pare că reușește să își păstreze numele în domeniul traducerilor acest centru prin faptul că își dă în permanenţă interesul de a progresa în mod vizibil. Dorința traducătorilor ce altcătuiesc echipa este de a crește profesional, de a se perfecționa în sfera traducerilor pe care sunt specializați fiecare. Nu poate fi vorba despre stagnare într-un mediu în care angajații vizează atingerea potențialului maxim.

Ce caracterizează personalul centrului de traduceri INOVA TRANSLATIONS?

Deseori acest domeniu de activitate presupune munca în echipă, mai ales în cadrul proiectelor complexe, pretențioase, greoaie. Reușesc să se organizeze aceștia specialiști în așa fel încât să își aducă contribuția în ceea ce privește finalizarea eficientă a sarcinilor. Sunt deschiși către colaborări, comunicativi și creativi, iar acestea contribuie de asemenea la buna desfășurare a lucrurilor. Individualismul nu are loc în această echipă, iar asta resimt clienții prin serviciile înalt calitative ce li se furnizează.

Atunci când este necesară schimbarea, când apar noutăți în domeniu, echipa se pune în temă legat de ce presupun toate aceste modificări pentru a se plia în continuare pe nevoile publicului vast. Pentru INOVA TRANSLATIONS obstacolele nu sunt altceva decât o oportunitate de a persevera în domeniul traducerii. Pe site-ul oficial servicii-traduceri.ro găsesc cei interesați serviciile disponibile și alte informații utile.