Delia Matache, artistul cu Factorul X în vene, a lansat marți,  primul ei single pe 2015, intitulat ”Inimi desenate”. Videoclipul a fost regizat de CevaDeVis.

După succesul răsunător avut piesa ”Pe aripi de vânt”, care a adunat peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, Delia a lansat azi ”Inimi desenate”.

Piesa este compusă şi produsă de KAZIBO music, muzica şi versurile sunt scrise de Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, iar mix-masterul îi aparţine lui Deaconu Dan Andrei.

CevaDeVis a realizat și videoclipul piesei ”Inimi desenate”, echipa alături de care a filmat şi celelalte videoclipuri lansate în ultimii 2 ani

În clip o regăsim pe Delia într-un dans sensibil alături de talentatul Bogdan Boanță, cel care a şi făcut coregrafia piesei.

Delia este unul dintre puţinii artişti din România care şi-a format o echipă puternică alături de care lucrează în toate proiectele ei, astfel că şi de această dată Ana Mironescu i-a creat makeup-ul senzaţional, Andra Moga a fost stilistul clipului alături de asistenta ei Ema Băniţa, iar de păr s-a ocupat Livia Berceanu.

Inimi desenate este o continuare frumoasă a poveştii “Pe aripi de vânt”. Este tot un pop-rock curat şi sper ca publicul să primească această piesa la fel de frumos ca pe cea precedentă. E o piesă puternică, dar în acelaşi timp sensibilă prin care am încercat să transmit vulcanul de sentimente ce se regăseşte într-o poveste de dragoste trecută, dar încă prezenţa în inimile celor ce i-au dat naştere”, a declarat Delia.

Odată cu lansarea noului single Inimi desenate, Delia a realizat o nouă şedinţă foto senzaţională cu Dimitri Caceaune.

Piesa ”Inimile desenate” a fost lansată simultan pe toate posturile de radio din România în această dimineaţă la ora 9:00.