Radu Duo este o societate din sfera columbofiliei ce activează în mediul online prin intermediul magazinului oficial produsecolumbofile.ro. Aici regăsesc cei interesați o serie extinsă de produse columbofile ce sunt recomandate spre a fi folosite în special pentru porumbeii voiajori. De asemenea, columbofilii sunt întâmpinați cu diversitate și la capitolul accesorii columbofile – de o mare necesitate, indiferent de sezon.

Chiar dacă pe timpul sezonului rece, respectiv lunile noiembrie, decembrie, ianuarie și februarie, concursurile sunt oprite, asta nu înseamnă că porumbeii nu au nevoie de o îngrijire corectă, ca și până acum. Îngrijirea atentă pe perioada sezonului rece înseamnă șanse foarte mari de victorie la următorul sezon de concursuri.

Înainte de toate, crescătoria trebuie să fie bine îngrijită!

Se spune că bolile în rândul porumbeilor apar acolo unde boxele sunt supraaglomerate. Un număr mai mare de porumbei într-o boxă înseamnă din start mai multă mizerie, mai multă risipă de hrană și o mai mare posibilitate de a se crea un mediu umed.

Cuștile trebuie curățate cel puțin o dată pe săptămână. În rest, până la o curățenie generală, columbofilul are obligația de a ventila constant boxele. Totodată, nu se recomandă ca porumbeii să aibă hrană la discreție. Aceștia vor face risipă și, mai mult decât atât, vor alege să consume doar ceea ce le place mai mult.

Radu Duo, societate extrem de cunoscută pe această piață de profil, oferă o gamă selectă de produse pentru porumbei, dar și una la fel de variată de accesorii pentru aceste viețuitoare. Așadar, columbofilii își pot inspira alegerile de aici. Pe timpul iernii trebuie să fie extrem de atenți la felul în care se prezintă boxele. Vorbim de umiditatea excesivă specifică sezonului, dar și de temperaturi scăzute pe care porumbeii ar fi bine să nu le resimtă.

Produse columbofile de la producători de top pe această nișă!

În cadrul magazinului online oficial produsecolumbofile.ro regăsesc cei interesați o gamă selectă de produse columbofile de la producători de top. Amintim aici de Dac Pharma, Cest Pharma, Chevita, Beyers, Aviform, Rohnfied, Paloma Belgium, Giantel și nu doar atât. Lista completă a producătorilor este disponibilă în cadrul magazinului oficial.

Fiecare produs disponibil pe produsecolumbofile.ro va fi expediat către cumpărător cu toate informațiile de interes. În acest fel, cumpărăturile din cadrul acestui magazin online nu îi pun în dificultate pe columbofilii aflați la început de drum, cei ce au nevoie încă de informații clare și exacte cu privire la felul în care trebuie administrate anumite produse pentru porumbei.

Tot în cadrul magazinului oficial există o rubrică intitulată întrebări frecvente ce conține informații de interes în special pentru columbofilii începători.

Acum, pe toată perioada sezonului rece, porumbeii au nevoie mai mult ca niciodată de aporturi consistente de vitamine și minerale. Radu Duo le oferă columbofililor preparate bogate în vitamine și minerale, produse de producători de top, pe care aceștia să le administreze porumbeilor.

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele disponibile, cei interesați sunt invitați să acceseze produsecolumbofile.ro.