Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Mihaelei Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a suferit miercuri o accidentare groaznică în timpul partidei de la Montreal, jucată cu Elina Svitolina. Românca a călcat strâmb şi şi-a luxat glezna atât de tare încât a început să urle de durere pe terenul de tenis. Românca nu a mai putut continua partida şi după ce a primit îngrijiri medicale, a părăsit terenul într-un scaun cu rotile.

Potrivit Digi Sport, Mihaela Buzărnescu nu a suferit o fractură. După ce a fost dusă la spital, există suspiciuni că ar putea fi o problemă la ligamente. Pentru moment nu se știe încă gravitatea accidentării și cât de lungă va fi perioada de indisponibilitate.

Accidentarea a survenit la scorul de 3-6, 7-6, 4-3, pentru Svitolina, pe seriviul româncei, în momentul în care jucătoarea noastră încerca să ajungă la o minge trimisă de Svitolina. “Miki” a alunecat, a călcat strâmb și a izbucnit imediat în hohote de plâns urlând de durere.

Elina Svitolina a sărit în ajutor, aducându-i gheață și ținând umbrela împotriva ploii care s-a abătut la Montreal!

Abandonul Mihaelei Buzărnescu a survenit după două ore şi 20 de minute de joc.

Mihaela Buzărnescu urma să joace miercuri şi la dublu la Rogers Cup, alături de Monica Niculescu, împotriva perechii Shuko Aoyama/Ligia Marozava (Japonia/Belarus).

Mihaela Buzărnescu a cucerit duminică primul titlu WTA din cariera sa, în turneul de la San Jose, succes care a propulsat-o pe locul 20 în ierarhia mondială. Accidentarea de ieri o scoate din cărţile calificării la Turneul Campionaelor şi posibil să rateze şi US Open.