Cu totii ne dorim sa castigam cat mai multi bani si, in final, sa fim independenti financiar. Acest lucru este posibil dar presupune o munca sustinuta,perseverenta si multa rabdare deoarece nu se poate realiza intr-un timp foarte scurt.

Ai fost cu siguranta la multe interviuri de angajare, in diverse domenii de activitate, si toti ti-au spus ca este nevoie de experienta, chiar daca aveai studiile necesare sau chiar aptitudinile care sa te recomande pentru posturile disponibile.

Nu sunt multe joburi care sa iti permita sa iti indeplinesti toate visurile insa videochatul este un domeniu promitator, care te poate ajuta in acest sens, dar, repetam, nu intr-un timp scurt.

Multe tinere doresc in prezent sa lucreze ca modele de videochat la un studio de videochat legal, atrase de ideea unor castiguri usoare si rapide.

Putem confirma faptul ca din videochat se castiga multi bani pentru nivelul tarii noastre, dar trebuie sa iti precizam ca jobul de model de videochat nu este unul usor iar rezultatele vin in timp, fiind strans legate de gradul in care te implici in munca ta, de grija la aspectul tau fizic, de puterea psihicului tau si de rezistenta, dar presupune, totodata, o avansata cunoastere a limbii engleze, a comunicarii verbale si non-verbale, aici integrand notiunea de limbaj al trupului.

Internetul este plin cu oferte de angajari model de videochat si majoritatea contin promisiuni precum bonusuri uriase, salariu garantat lunar, case, masini sau vacante extravagante la care acum poti doar visa. Iti recomandam sa nu crezi orice anunt si sa faci o analiza realista a acestora.

Ce calitati urmareste un studio de videochat cand angajeaza modele de videochat?

De cum intri la interviul de angajare, primele elemente care sunt atent analizate sunt aspectul tau fizic, care trebuie sa fie ingrijit, si personalitatea. Este bine de stiut ca o persoana mereu optimista, energica si vesela va fi placuta si va avea mult mai mult de castigat decat una negativista.

Este vital sa ai o atitudine proactiva, sa arati ca esti dornica sa evoluezi, sa iti optimizezi permanent aptitudinile iar, dupa cum probabil stii, atitudinea pozitiva duce rapid catre atractie, ulterior aceasta transformandu-se intr-un atu prin care poti fi una dintre fetele care nu doar ca apeleaza la ofertele de angajari in videochat in Bucuresti sau orice alt oras, ci una care chiar va fi angajata ca model de videochat.

Tot personalitatea ta trebuie sa arate ca esti dornica de evolutie, de atingerea unor performante si sa fii proactiva, sa vii cu idei prin care ai putea sa faci cu adevarat cariera ca model de videochat.

Pentru a raspunde dorintei tale de angajare, iti oferim un loc de munca foarte bine platit, ca model de videochat la Studio DeLuxe. Daca iti doresti sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti, noi te putem ajuta, cu siguranta. Nu este obligatorie experienta, cum este in cazul altor locuri de munca, mentionate mai sus.

Noi iti asiguram confidentialitate permanent. Identitatea ta va ramane secreta atat in urma unui interviu cat si pe durata perioadei in care ai lucra la studioul nostru dar si ulterior. Este un aspect caruia ii acordam multa atentie si pe care il respectam intru totul.

Despre Studio DeLuxe

Studio DeLuxe este un studio de videochat din Bucuresti, cu o experienta de peste 12 ani in videochat, suficient timp care ne-a permis sa testam toate site-urile de videochat celebre si nu numai, pentru a putea astazi sa iti usuram calea prin care sa ajungi, curand, prin munca si perseverenta, la realizarea tuturor dorintelor tale.

Studioul nostru este localizat in Bucuresti,  intr-o locatie selecta, intima, ferita de ochii curiosilor. Camerele modelelor sunt amenajate intr-un stil luxos, adaptat conditiilor de munca in videochat.

Folosim tehnologie de ultima generatie si alocam sume mari in acest segment deoarece suntem constienti ca ai nevoie de toate resursele necesare pentru a face performanta si pentru a ajunge sa castigi sume mari de bani.

In cadrul echipei noastre promovam si intretinem o atmosfera prietenoasa, calda, deoarece stim ca este nevoie de un cadru placut in aceasta meserie iar psihicul modelelor noastre trebuie sa fie la cote maxime!

Suntem un studio de videochat 100% legal, deoarece angajarile se fac obligatoriu cu contract individual de munca si achitam la zi toate taxele si impozitele pentru ca tu sa fii in deplina legalitate, permanent!

Te poti convinge de toate cele de mai sus sunandu-ne la numarul de telefon  0759 451 365 sau prin email la adresa office@studiodeluxe.ro.

Stabilim un interviu fara nici un fel de obligatii pentru tine in cadrul caruia sa ne cunoastem reciproc la o cafea si suntem convinsi ca iti vom putea face cea mai buna oferta de angajari videochat!

Te asteptam! Contacteaza-ne chiar astazi si fa primul pas ce iti va schimba viata intr-un mod radical, grijile financiare devenind doar o amintire.