Incident șocant la America Express. Edward Sanda și Cleopatra Stratan, la un pas de a fi împușcați în Columbia

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au trăit momente de coșmar, la America Express. Cei doi participanți la reality-show-ul Antena 1, au fost la un pas de a fi împușcați pe o stradă din Columbia, de către o bandă de tâlhari.

La finalul cursei pentru imunitatea mică, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ajuns seara într-un oraș din Columbia, unde trebuiau cazați la un hotel, din măsuri de securitate ca urmare a riscului crescut de infracționalitate din zonă. Staff-ul America Express a decis să asigure tututor echipelor, cazare din aceste considerente.

Din nefericire, în momentul când Cleopatra Stratan și Edward Sanda, au ajuns la mașina care trebuia să-i transporte la hotel, trei motociciști au încercuit mașina, au pus pistolul la tâmplă, reporterului și i-au cerut să le dea telefonul mobil, după care au tras un foc de armă și au fugit.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au reușit ca prin minune să intre în mașină și să cape fără a fi împușcați de jefuitorii columbieni.

Însă cei doi au fost șocați de incident, suferind un atac de panică care i-a dat peste cap.

„Noi am ajuns pe la ora 9 jumate – 10 seara și am parcat la două minute până la cazarea unde trebuia să stăm și în 10 secunde, trei motociclete ne-au înconjurat cu pistoale. Cu pistoale, pistoale”, au povestit Cleopatra și Edward.

Momentul s-a petrecut imediat după ce ajunși în oraș, Cleopatra și Edward se pregăteau să coboare din mașina în care se aflau, alături de prietenii din spatele camerelor de filmat: cameraman și reporter. Artista nici nu a apucat să iasă că au început să se audă focuri de armă. Edward Sanda, soțul său, a avut prezență de spirit și a reușit să o tragă imediat în mașină, însă de cealaltă parte a autovehiculului, reporterul emisiunii era amenințat cu pistolul la cap. Bărbatul înarmat i-a cerut telefonul și pentru a scăpa cu viața, aceasta i l-a predat.

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul l-a cap. I-a zis: „Da-mi telefonul”, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instict de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. Cleopatra), ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol. Eu crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a povestit Edward.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au declarat că nu le mai arde de nicio competiție și de nicio cursă pentru ultima șansă, după acest incident.