Scene de groază vineri, în direct la Antena 1. Mirela Vaida a fost atacată în direct, în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, de către o femeie dezbrăcată care avea în mână o cărămidă.

Întrega scenă de groază s-a difuzat în direct. Femeia a pătruns în platoul tv şi a aruncat cu cărămida în Mirela Vaida, strigănd să-i dea banii.

Moderatoarea a rămas îngrozită de incident şi dacă nu se ferea, era lovită de cărămidă.
Doi angajaţi ai Antena 1, aflaţi în spatele camerelor de luat vederi, au sărit în ajutorul colegei lor după care producătorii emisiunii au chemat Poliţia şi Ambulanţa. Un echipal de la 112 şi a ajuns un echipaj la faţa locului.

Mirela Vaida se află în stare de şoc după cele întâmplate în platoul tv.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Viada, la scurt timp după incidentul șocant, potrivit spynews.ro.

Nu se ştie cum a reuşit să pătrundă femeia în culisele emisiunii Acces Direct, fără ca cineva să o poată vedea, mai ales că aceasta s-a şi dezbrăcat în pielea goală.