Cu siguranta v-ati intrebat cand v-ati intors in tara, unde puteți găsi servicii de închirieri auto rapide și fiabile la Aeroportul din Bucuresti Otopeni astfel incat sa nu aveti batai de cap.

Suntem o echipa tânăra și flexibilă unde bunul simt și respectul față de clienții noștri primează. Compania Swiso Rent A Car SRL, a fost înfintată în anul 2007. Sediul social aflându-se în Ploiești stradă Sondelor nr. 66. În prezent va putem pune la dispoziție o gama diversificată de autoturisme din parcul nostru auto, pentru închiriere,pe termen scurt, mediu sau lung , persoane fizice/juridice din următoarele centre de inchirieri auto in București – Otopeni, Ploiești si Sibiu. Toate autoturismele beneficiează de echipare completă (rovinieta, revizie, RCA, CASCO, anvelope iarnă\vara).

Oferim servicii de inchirieri auto la aeroportul din Bucuresti Otopeni și livrări la hotel sau la adresă. Puteți alege închirierea mașinii folosind formularul de rezervare din stânga sau la telefon: + 40 762 203 320. Swiso Rent A Car are birouri in apropiere de Aeroportul din Bucuresti Otopeni, care sunt foarte convenabile pentru închirierea unei mașini .

Aeroportul din Bucuresti Otopeni este o locație foarte convenabilă pentru toți cei care sosesc în capitală și în țară cu avionul, iar serviciul de închiriere de mașini face călătoria în oraș și regiune foarte ușoară și confortabilă. Acesta este motivul pentru care Aeroportul Bucuresti Otopeni a devenit principalul aeroport din țară și destinația cheie pentru mii de clienți.

În același timp, Bucuresti-ul este destinația turistică preferată, cu diverse locuri interesante care pot fi vizitate foarte repede și ușor cu mașina. Datorită aeroportului internațional, Bucuresti Otopeni a atins o creștere rapidă în ultimii ani. Există atât de multe locuri interesante în Bucuresti de vizitat cu mașina de închiriat de la Swiso Rent A Car, așa că va puteti aloca câteva zile pentru a vizita imprejurimile.

Datorită condițiilor perfecte pentru afaceri și agrement, precum acces rapid și ușor de la aeroport la stațiunile de iarnă, locația este foarte vizitată pe tot parcursul anului. Cu rent a car de la aeroportul din Bucuresti Otopeni puteți vizita cu ușurință toate părțile țării. Aeroportul este foarte ocupat în toate anotimpurile, cu zboruri din Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Rusia, Ucraina, Belarus, Polonia, Turcia și multe altele. Există zboruri regulate de la Bucuresti Otopeni la celelalte aeroporturi romane, care îi ajută pe călători să aleagă zboruri în toate anotimpurile.

Închiriați o mașină la aeroportul din Bucuresti Otopeni de la Swiso Rent A Car

Dacă ajungeți cu avionul la aeroportul din Bucuresti Otopeni sau sunteți deja la hotel, nu uitați să vă rezervați mașina pentru șederea dvs. în oraș, indiferent dacă sunteți în călătorie de afaceri sau de agrement. Mașina de închiriat de la Aeroportul Bucuresti Otopeni vă va face călătoria mai ușoară și mai sigură. Puteți alege mașina pentru aeroportul din Bucuresti Otopeni folosind formularul de rezervare din site. Avem birou lângă aeroportul din Bucuresti Otopeni unde vă puteți ridica mașina la fața locului sau pur și simplu sunați-ne la numărul național de închiriere auto: + 40 762 203 320.