Odată cu începerea Noului An și cu stabilirea anumitor rezoluții, un angajament pe care mulți dintre noi îl au în vedere este acela de a deveni mai sănătoși. După “indulgențele” din perioada sărbătorilor, în ianuarie, fiecare dintre noi ne reînnoim abonamentele la sală și ne facem din nou timp pentru îngrijirea de sine. Cu toate acestea, să îți îmbunătățești starea de bine nu este întotdeauna atât de simplu pe cât pare să fie.

Odată cu începerea Noului An și cu stabilirea anumitor rezoluții, un angajament pe care mulți dintre noi îl au în vedere este acela de a deveni mai sănătoși. După “indulgențele” din perioada sărbătorilor, în ianuarie, fiecare dintre noi ne reînnoim abonamentele la sală și ne facem din nou timp pentru îngrijirea de sine. Cu toate acestea, să îți îmbunătățești starea de bine nu este întotdeauna atât de simplu pe cât pare să fie. 

Viețile moderne pot fi stresante și aglomerate, ceea ce face ca asistența medicală preventivă să fie lăsată pe plan secundar în fața cerințelor zilnice. Iar în cazul în care boala sau accidentarea lovește, facturile mari ar putea veni împotriva planurilor noastre, indiferent de natura acestora. Aici intervine o asigurare privată de sănătate precum MediHelp. Oferind o mână de ajutor financiar în vremuri dificile, planurile de asigurare medicală privată simplifică calea pentru a te face, și a rămâne, bine. În cele ce urmează, specialiștii MediHelp vor explora câteva dintre modalitățile prin care aceștia lucrează pentru a sprijini obiectivele de sănătate ale clienților pe parcursul anului și dincolo de acesta.

Beneficiază de servicii medicale de top

Probabil deja cunoști foarte bine faptul că ceea ce se poate întâmpla chiar și în următoarea oră este greu de prevăzut, indiferent de cât de mult ai crede că ești în control – situațiile neprevăzute își fac apariția atunci când te aștepți cel mai puțin. Ei bine, pentru a fi mai stăpân pe situație și a rămâne acoperit chiar și în atunci când o urgență medicală își face simțită prezența, este necesar să deții o asigurare medicală privată. Cu ajutorul său poți beneficia de cele mai bune servicii medicale, rapid și sigur, atât în țară, cât și la nivel internațional. 

Rețeaua MediHelp cuprinde peste 1.4 milioane de clinici din care poți alege atunci când ai nevoie de ajutor medical specializat. Mai mult de atât, poți alege și medicul specialist la care dorești să te tratezi, pentru că la MediHelp dorințele tale contează! În caz contrar, va trebui să te prezinți la cea mai apropiată unitate de primiri urgențe, unde vei aștepta poate chiar și ore până vei putea primi ajutor. Totuși, de cele mai multe ori nu ai acel timp. Evită aceste situații și asigură-te că anul acesta sănătatea ta va rămâne protejată. 

Controalele medicale anuale preventive 

Suntem siguri că în acest an ai trecut pe listă și efectuarea unui control medical anual preventiv, care te va ajuta să rămâi la curent cu starea ta de sănătate. Tot prin intermediul acestuia vei putea constata dacă există anumite amenințări sau probleme de sănătate în stadiu incipient, de care te vei putea ocupa în anul ce va urma, astfel încât acestea să nu devină grave. Întotdeauna este mai bine să previi decât să tratezi, iar cu asigurarea medicală privată chiar poți face acest lucru, mai ales atunci când controlul medical anual preventiv este inclus în polița pe care o alegi. Beneficiază de acest serviciu fără grija costurilor suplimentare, rămâi la curent cu starea ta de sănătate și tratează problemele medicale înainte ca acestea să îți amenințe starea de bine sau chiar viața.

Scapă de grija costurilor

Odată cu creșterea prețurilor pe toate palierele, investiția în sănătatea ta este una dintre cele mai bune moduri prin care îți poți asigura bunăstarea în viitor, beneficia de un tratament mai rapid și chiar economisi bani. 

Nimănui nu-i face plăcere să meargă la spital, dar asigurarea de sănătate privată te poate ajuta să scapi de grija costurilor, oferindu-ți liniște sufletească. Spitalizarea, taxele de sală de operație și orice alte elemente ale îngrijirii tale în spital, sunt acoperite prin intermediul asigurării medicale MediHelp, în limitele specificate în prealabil la realizarea poliței. La MediHelp dorim să ajutăm clienții să economisească cât mai mult și să evite costurile neașteptate legate de sănătatea acestora. 

Protejează sănătatea mintală, nu doar pe cea fizică

 

Cu toții știm cât de importantă este sănătatea noastră fizică, însă deseori uităm de sănătatea mintală. Asigurarea medicală privată nu te ajută doar să ai grijă de sănătatea ta fizică, ci și de sănătatea ta mintală. Studiile arată că problemele financiare și îngrijirile medicale pot avea un impact negativ semnificativ asupra stării noastre de spirit. Din fericire, având o asigurare medicală privată, poți evita aceste preocupări și poți beneficia de ajutorul specialiștilor, care îți pot oferi oricând consultanță și asistență. Mai mult decât atât, tratamentul corect și la momentul potrivit poate duce la o recuperare rapidă și reduce stresul și anxietatea ce vin odată cu eșecurile din domeniul sănătății. Cu o asigurare medicală privată, te poți bucura de liniște sufletească, știind că ești acoperit în orice situație și că ai alături de tine o echipă de profesioniști care îți oferă întreaga lor susținere.

Cu siguranță fiecare dintre noi ne dorim să începem acest an în mod corespunzător, iar din acest proces nu trebuie să lipsească grija față de sănătate. Asigurarea medicală privată este cel mai mare aliat în acest proces – ai grijă de sănătatea ta și nu lăsa problemele medicale să îți umbrească starea de bine. Dacă nu deții deja una, poți cere o ofertă oricând.