Dacă ai minim 18 ani și te-ai săturat să privești de pe margine neputincios la ce fac actualii politicieni din țara ta, este timpul să iei atitudine și să te implici. Toți românii, în special tinerii, au acum șansa să se alăture echipei Noua Românie pentru a pune bazele unui nou proiect prin care se poate schimba cu adevărat atât actuala clasă politică din România, dar și sistemul administrativ, politic, juridic și social.

A venit cu adevărat vremea schimbării și în România. Tinerii sunt provocați să se implice în primul și singurul proiect construit de la zero, de către tineri neafiliați politic. Este timpul ca românii să decidă ceea ce vor pentru țara lor. Doar să protestezi și mai apoi să pleci acasă liniștit, că ți-ai vărsat năduful în stradă, nu va rezolva nimic real în țară.

Adevărata schimbare în România înseamnă înlocuirea actualei clase politice și implicit a întregului sistem administrativ conceput și numit tot politic. Acest lucru nu se poate face peste noapte. Așadar, poți înlocui actuala clasă politică cu alta nouă, dar tânără, profesionistă și curată. Cum ceva bun nu se construiește peste noapte(aviz celor care s-au fript cu USR, partidul creat de SISTEM în trei luni ca să servească interesele CUI TREBUIE), este nevoie de implicare constantă timp unul, doi, chiar trei ani, pentru a pune pe picioare o nouă generație de politicieni.

De un an și jumătate, acest lucru se întâmplă în Noua Românie. Dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii 7 ani, nu ai deținut funcții locale ori naționale și îți dorești să iei parte la schimbare, ești binevenit în PNR.

Noua Românie este pepiniera care crește noua generație de politicieni care să conducă România spre adevăratul progres. Dacă ești egoist și te gândești la cum să îți fie doar ție bine, cum să-ți rotunjești veniturile sau ai alte interese, e cazul să nu faci pasul către PNR, căci nu esti potrivit pentru proiect. Oportuniștii, egoiștii și fripturiștii care întreabă tot timpul ”DA CE ÎMI IESE DACĂ MĂ BAG?”, nu sunt acceptați în PNR.

Cum poți să te înscrii în Noua Românie?!

Simplu. Dacă ai minim 18 ani și în ultimii 7 ani nu ai fost înscris ca simplu membru în alt partid, poți să completezi formularul online.

În circa două minute ai terminat de completat formularul online, cererea ajunge la Sediul Central al PNR și în scurt timp vei fi contactat pentru a valida înscrierea.

Potrivit legii 14/2003, cei care aderă la un partid, trebuie să plătească lunar o cotizație. Noua Românie are una dintre cele mai mici cotizații din țară: 5 lei lunar.

Cotizația este utilizată pentru a asigura independența financiară a Noua Românie.

Noua Românie, partidul antiSISTEM, iată câteva din proiectele pe care își propune să le realizeze:

Lege pentru stoparea achiziției terenului agricol al României, de către cetățenii străini.

Parlament cu 215 senatori și deputați. limitarea mandatelor de parlamentar la maxim două. Parlamentarii nu pot fi în același timp și miniștri.

Introducerea pe buletinul de vot la toate tipurile de alegeri, a unei rubrici care să includă textul ”NICIUNUL DIN CANDIDAȚI”, pentru ca astfel să îi poată refuza pe toți candidații.

Eliminarea pragului electoral la parlamentare și europarlamentare și repartizarea proporțională a mandatelor.

Adoptarea legii răspunderii magistraților pentru ca toți judecătorii și procurorii care comit erori judiciare, să plătească.

Alegerea primarilor în două tururi de scrutin, dacă niciunul dintre candidați nu a întrunit 51% din numărul voturilor valabil exprimate în primul tur.

Toate instituțiile statului cât și ONG-urile care primesc fonduri publice, să afișeze pe site-ul oficial, toate contractele și cheltuielile efectuate.

Cine taie un copac va fi obligat ca pe propria cheltuială să planteze alți zece pomi în loc.

Achiziția de medicamente și echipamente medicale în sistem centralizat la Ministerul Sănătății pentru a se reduce ”comisioanele” și diferențele de preț de la un spital la altul.

Desființarea Clasezi Zero, revenirea la sistemul de evaluare prin note de la 1-10. Desființarea programului ”Cornul și laptele” și înlocuirea lui cu programul național ”O masă caldă”.

Desființarea Poliției Locale și dotarea polițiștilor cu sistem audio video montat pe mașini și pe echipament pentru a împiedica astfel abuzul comis de ”oamenii legii”.

Procurorul General să fie ales și revocat prin vot de către procurorii din toată țara.

Introducerea votului electronic în România pentru toate tipurile de alegeri.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie!