Bilanțul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 63 de morți. Luni seară, încă un tânăr ars în incendiul din 30 octombrie, a decedat. Bărbatul se afla internat într-un spital din Marea Britanie.

Continuă să crească numărul morților în cazul tragediei din Club Colectiv produsă pe 30 octombrie 2015 în București.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană.

Alte 36 de persoane au murit în spitale din ţară şi din străinătate, numărul victimelor ajungând, în 21 decembrie, la 63.

Ministerul Sănătăţii a anunțat luni dimineaţă că mai erau internaţi în spitale din Capitală 12 răniţi în incendiul din clubul Colectiv, dintre care la Spitalul Militar Central – patru pacienţi, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – trei, la Spitalul de Urgenţă Floreasca – doi, la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, Spitalul Elias şi Institutul „C.C. Iliescu” – câte un pacient.

Unul dintre cei trei pacienţi de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” a fost externat luni la prânz, a declarat pentru MEDIAFAX managerul unităţii sanitare, Dan Enescu. Acesta a precizat că pacientul va veni la recuperare, la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde va primi îngrijiri şi pentru suferinţa mai veche, tetrapareza spastică.

Managerul Spitalului „Grigore Alexandrescu” a mai spus că ceilalţi doi pacienţi ar putea fi externaţi în zilele următoare.

Ministerul Sănătăţii a precizat că 68 dintre răniţii care au fost trataţi, după incendiul din 30 octombrie, în spitale din Capitală au fost externaţi.

Alţi 39 de răniţi au fost transferaţi din spitale din Capitală în unităţi sanitare din străinătate, însă patru au decedat în Marea Britanie, trei în Germania, doi în Olanda şi câte unul în Israel şi Austria. În clinicile din străinătate mai sunt internaţi 21 de pacienţi. De asemenea, alţi patru pacienţi au fost externaţi şi se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.

Iată lista cu cei 62 de morți în urma incendiului din Club Colectiv: Raluca Boghian, Ioana Raluca Pănculescu, Alexandru Hogea, Alexandru Mihai Iancu, Andreea Ştefan, Ana Albu, Ioana Victoria Geambaşu,  Loredana Dărescu, Mădălina Strugaru , Claudiu Bogdan Istrate, Alexandru Pascu, Vlăduţ Roberto Andy, Elena Niţu, Tudor Golu, Liviu Zaharescu, Teodora Maftei, Alexandra Rădulescu, Ayberk Manci, Dan Matei Alexandru şi Bogdan Enache, Daniel Ciobanu, Ionuţ Cosmin Popescu, Ionuţ Maior, Adrian Popa, Tullia Ciotola, Florin Popescu, Mavi Serian, Andra Elena Toader şi Alexandru Chelba, Andreea Chiriac, Costel Cârlicean,  Liliana Gheorghe, Mimi Voicu, Alexandra Matache,  Ştefan Andrei Hamed, Cătălina Ioniţă, Alexandru Cătălin Simion, Anda Ioana Epure, Petru Andrei Bucă, Mihaela Vieru, Maria Dorina Vulcu, Valentina Florea, Carmen Irina Opriţă, Gabriel Matei, Radu Palada, Tilie Nelu, Vlad Ţelea, Diana Elena Enache, Nicoleta Baldovin, Ioan Tripa, Paul Alexandru Georgescu, Adrian Rugină, Constantin Marian Ignat, Laurenţiu Marian Vârlan, Maria Ion, Ionuţ Valentin Fieraru, Mihai Cătălin Alexandru, George Claudiu Petre, Marius Ştefan Ruşitoru, Simona Livia Stan, Monica Tănăsoiu.