Înainte de a paria, reflectați

Decizia de a paria se ia deseori în urma unei analize, respectând o anumită metodă sau un studiu realizat anterior. Odată ce decizia este luată vine cea legată de banii care vor fi pariați: Ce sumă trebuie pariată în ​​total?

Un parior cu mai multă experiență împarte bugetul în unități. Unitatea este echivalentă cu 5% din buget sau mai puțin, asta depinde de suma de bani pe care o aveți. Apoi decideți dacă investiți una sau mai multe unități. Pe de altă parte, persoanele la început de drum în lumea pariurilor sportive nu au experiență în ceea ce privește gestionarea corectă a banilor.

Dacă acesta este și cazul vostru, în timp ce încă învățați să vă gestionați bugetul, un sfat vă poate fi extrem de util. Reflectați asupra unui lucru: Aveți un buget mic și pariați 500 lei la o cotă de 3.0. Dacă ați avea 5000 de lei pentru pariuri, i-ați paria pe toți?

Când aveți mai mulți bani disponibili pentru a pariuri, gândiți-vă de două ori. În acest fel, puteți fi puțin mai cumpătați și puteți învăța să pariați ținând cont de mai multe criterii, dincolo de o simplă bănuială sau lăsând totul la voia întâmplării.

Nu uitați sfatul de aur: 10% din ceea ce ați depus este ceea ce trebuie să parieți. Și dacă suma este mai mică, atunci folosiți 5% sau până la 10% (în funcție de suma depusă) pentru pariurile pe care le plasați. Aceeași valoare poate fi stabilită și atunci când bugetul este tot mai mare. Faceți pariuri mici, nu pariați întreaga sumă pe un pariu. De asemenea, citiți zilnic biletul zilei 10pariuri pentru a afla cum trebuie să pariați.

Cote ca probabilități

În esență, cota vă spune cât puteți câștiga pentru fiecare leu pariat. Desigur, acesta nu este singurul lucru. De exemplu, jucătorii experți vorbesc despre o „valoare implicită” a cotelor. Cu alte cuvinte, vă spun care sunt șansele ca un anumit eveniment să aibă succes. Casele de pariuri au sisteme destul de riguroase în această privință, deoarece altfel ar da faliment.

O cotă exprimă un procent de posibilități ca un pariu să fie câștigător. Vă oferim un exemplu de bază: Avem un pariu cu o cotă de 1,20. Foarte scăzută! Nici măcar nu îi acordăm atenție, dar nu despre asta este vorba. Este vorba despre ceea ce ne spune această cotă:  există 83% șanse ca pariul să fie câștigător.

Pentru a ajunge la această concluzie, se folosește această formulă: 1 / cota înmulțită cu 100.

Luăm cazul cotelor pentru un meci între Barcelona și Getafe,  Barcelona joacă acasă. Pentru triumful echipei gazdă valoarea cotei este de 1,49, remiza are o cotă de 4,10, în timp ce triumful echipei oaspete are o cotă de 7,40. În avans știm deja că favorită este Barcelona, în timp ce pentru o victorie a Getafe se plătește mult mai mult, deoarece este puțin probabilă victoria.

În calitate de pariori, nu trebuie să vă lăsați influențați de cote mari, la prima vedere. De aceea este nevoie această analiză. Cunoașterea posibilităților deschide panorama, vă permite să fiți mai riguroși atunci când pariați.

Cotele anterioare, folosind formula explicată mai sus, vă oferă aceste procente, care pe scurt exprimă posibilitățile:

Victorie Barcelona: 67%

Remiză: 24%

Oaspete: 13%

Există o șansă de 67% de a vedea o victorie a echipei Barcelona, în timp ce pentru remiză se acordă 24%, iar pentru victoria echipei oaspete se estimează că există 13% opțiuni de câștig.

Cât de fezabilă este într-adevăr o remiză? Este momentul în care ar trebui revizuite meciurile recente, statisticile echipei, știrile jucătorilor, convocări și altele.  Informațiile vă oferă un criteriu mai mare de alegere în cazul unui pariu.

Clarificarea acestui concept este un lucru util, deoarece nu trebuie să pariați la voia întâmplării. Este bine să credeți în ele, precum și să vă bazați pe analiză și să fiți mai consecvenți cu pariurile, bucurându-vă de ele la maxim. Dacă doriți să faceți profit, acesta este cel mai bun mod posibil. Astfel, de exemplu, nu vă veți grăbi în cazul cotelor mari, deoarece aveți deja o referință a posibilităților care există într-un anumit eveniment. Trebuie să vă gândiți la asta foarte bine înainte de a paria. Mult succes!