La doi ani de la despărțirea cu scandal de Antena 1, actorul Mihai Bendeac revine pe micul ecran cu show-ul “În puii mei”.

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai apreciaţi actori de comedie ai generaţiei tinere, revine la Antena 1. Mihai va continua show-ul “În puii mei”, emisiune care s-a bucurat ani de zile de aprecierea a milioane de telespectatori.

“Nu-mi place să spun, sentenţios, îndemnuri gen: “Urmăriţi-ne!”. Cine vrea, o va face. Atâta timp cât iubeşti ceea ce faci, asta cred că se transmite şi nu mai e nevoie de altceva. Îi sfătuiesc pe oameni să nu-şi creeze aşteptări despre cum va fi show-ul acum, în 2015. Să se bucure de momentul acela. În concluzie, revenim dar nu ne revenim”, a declarat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac şi show-ul “În puii mei” revin în grila Antenei 1 în a două jumătate a toamnei.

Echipa pregăteşte peste 50 de personaje noi, o altă abordare, o altă temporizare la nivel de scheci, la nivel de prezentare, la nivel de integrare a elementelor evolutive în comedia ultimilor ani.

“În spatele acestei reveniri stau ore, zile, luni de studiu. Faptul că tot ce am făcut în internet în ultimii ani a devenit viral mă face să cred că limbajul meu este contemporan. Am o responsabilitate în faţa oamenilor. În ochii multora reprezint un reper şi le mulţumesc pentru asta”, a mai declarat Bendeac.