În premieră în România: Pepper, robotul care spune Plugușorul

Plugușorul este cântat pentru prima dată în România, de un…robot, robotul Pepper? Pacienții unei clinici medicale din Bucureşti, au fost întâmpinați în prag de Sărbători de robotul Pepper, care le-a spus Plugușorul.

“Aho, aho, oameni cuminți, Să nu uitați însă de dinți Să aveți grijă de dantură, Când vă-nfruptați din prăjitură, Iar după ce vă ospătați, Pe dinți iar, să vă spălați Căci c-o dantură sănătoasă, Mâncarea e și mai gustoasă!”, le-a urat robotul Pepper, clienţilor clinicii.

UNIDENT a adus în România în premieră robotul umanoid Pepper pentru a-i învăța pe cei mici și pe cei mari regulile de sănătate oro-dentară într-o manieră unică. Mai mult, acesta este un recepționist ideal pentru vremurile noastre, pentru că poate desfășura toate activitățile de întâmpinare și direcționare a pacienților în completă siguranță, având imunitate permanentă la Coronavirus.

Pepper, primul robot umanoid care vorbește limba română are multiple funcții, acesta poate stoca informațiile pacienților, pe care îi identifică apoi cu ajutorul scanării faciale și îi îndrumă prin clinică. Pe lângă doza sănătoasă de inovație și amuzament, Pepper răspunde la întrebările curioșilor, se joacă, dansează, face selfie-uri și testează satisfacția pacienților după consultații.

Clinicile UNIDENT sunt recunoscute pe piața de medicină dentară drept pionierii tehnologiilor medicale de ultimă oră și, mai nou, a inteligenței artificiale.