În prag de alegeri parlamentare, românii din Diaspora se răscoală împotriva PNL și PSD. Sătui până peste cap de demagogia ieftină a celor două partide și de manipularea ordinară din ultimii ani, românii se coalizează în jurul proiectului Noua Românie.

Diaspora se trezește la realitate și pregătește o lovitură puternică PNL și PSD cât și sateliților lor USR și ALDE. Românii care muncesc peste tot în lume și-au dat seama că actualii politicieni corupți și incompetenți nu au cum să schimbe țara pentru că ei sunt vinovați de dezastrul național.

Românii din Diaspora au înțeles că e un non sens să-i voteze tot pe ei, PNL și PSD, din cauza cărora au fost nevoiți să-și părăsească țara încercând să își facă un trai mai bun departe de familie.

Diaspora spune clar și răspicat că nu mai are încredere în actuala clasă politică și nici în Klaus Iohannis care i-a dezamăgit crunt. Acum, românii din Diaspora își îndreaptă privirea și își pun speranțele în acest nou proiect curat format de tineri care nu au mai făcut politică.

Noua Românie, proiectul fondat de un grup de tineri români care nu au mai făcut politică, reprezintă speranța românilor din țară și din afară.

Principalul motiv pentru care românii din Diaspora se alătură masiv noului proiect este tocmai faptul că e format din tineri neafiliați politic și că nu se acceptă în partid traseiști politici.

Diaspora e pregătită ca la alegerile parlamentare din noiembrie 2016 să producă marea lovitură cu Noua Românie, la fel cum s-a întâmplat în 2014 cu Iohannis. Însă de astă dată au garanția că nu vor mai fi înșelați, și asta pentru că de astă dată ei sunt parte din acest proiect. Ei au puterea de decizie cot la cot cu românii din țară. Împreună dezvoltă acest proiect politic și împreună produc schimbarea reală. Se înscriu, se implică și decid pentru ei, pentru România.

Noua Românie este arma prin care românii din Diaspora se răzbună pe cei pe care i-au votat ani la rând şi i-au creditat cu încredere şi au primit în schimb doar umilinţe şi promisiuni mincinoase.
Românii care încă mai cred că votând în continuare tot cu PSD, PNL, PMP, Macovei şi Băsescu, pot schimba ceva în România, se înşeală amarnic!

Noua Românie începe să fie atacată din toate părțile

Imediat ce s-a anunțat oficial că se extind și în Diaspora și că s-a înființat Organizațiile în Marea Britanie, Spania și Germania postacii PNL și PSD au și început atacul.

Disperați că pierd influența în Diaspora, cei de la PNL și PSD, fac orice pentru a împiedica ascensiunea Noua Românie în comunitățile de români.

Manipulează și intoxică opinia publică prin intermediul rețelelor de socializare, unde postează comentarii negative la adresa PNR susținând că toți politicienii sunt corupți și hoți și că astfel proiectul nu e bun și tot mai bine cu PSD și PNL că vor fura mai puțin la următoarele alegeri.

Noua Românie se promovează doar pe internet. Televiziunile din România le blochează accesul pe tv

Încă de la înființare, Partidul Noua Românie s-a promovat în mediul online, pe rețelele de socializare, întrucât mass media națională nu a fost interesată să promoveze un proiect curat fondat de tineri care nu au mai făcut politică. Refuzul PNR de a se afilia cu PSD, PNL, M10, PRU, PMP sau alte partide mai mici, a dus în mod automat la interzicerea apariției pe tv.

Nicio televiziune națională nu dorește să audă de PNR sau să spună o vorbă de Noua Românie. Cu toate acestea, PNR continuă să se dezvolte și în țară și în afară.

Românii care doresc cu adevărat schimarea în țară și s-au săturat să voteze aceleași fețe corupte, pot să se alăture proiectului Noua Românie, completând AICI formularul de înscriere.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.