Partidul fenomen din România creat de tineri care nu au mai fost în alte partide, se extinde în toată ţara, spre nemulţumirea politicienilor. În medie, în fiecare oră, un român se alătură echipei Noua Românie ceea ce demonstrează că românii vor schimbare şi că îşi doresc un alt partid care să îi reprezinte.

Partidul care se opune actualei clase politice atrage tot mai mulţi români de partea sa. Efectul bulgărelui de zăpadă începe să aibă efect pentru primul şi singurul proiect politic curat din România.

Românii îşi pun speranţa în acest nou partid politic curat, întrucât nu mai au niciun fel de încredere în actuala clasă politică şi nici în actualul Preşedinte al României.

Faptul că Partidul Noua Românie nu acceptă traseişti politici, este un motiv extrem de important care determină românii să se înscrie în PNR.

Noua Românie este primul partid din România care deține rețea proprie de socializare, aproape identică cu facebook. Rolul acestei rețele interne de socializare este de a comunica în timp real cu toți membrii PNR, iar aceștia să poată socializa unii cu alții, să se cunoască și să lege prietenii, indiferent de localitate.

Toți membrii acceptați în PNR trebuie să plătească anual, o cotizație de 60 lei, în contul bancar al Partidului Noua Românie.

Toate plățile, fie că este vorba de cotizații sau donații, se fac exclusiv prin bancă pentru o transparență totală.

Partidul Noua Românie a fost înființat de Sebastian Popescu, Dan Truția, Cosmin Grancea și Cristian Drăghiceanu cu unicul scop de a oferi românilor o alternativă reală la actuala clasă politică. Cei patru membrii fondatori ai PNR își doresc, ca alături de români, să schimbe în mod real și cât mai rapid, România.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro şi astfel puteţi afla ceea ce îşi propune să facă acest proiect creat de tineri care nu au mai fost în alte partide.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.