A îmbrăcat nenumărate femei, dar nu a creat niciodată o rochie pentru mama lui și, recunoaște că toți oamenii pe care îi iubește cel mai mult au parte de cele mai puține haine făcute de el.

Sâmbătă, 13 iunie, de la 13:00, la Antena Stars, designerul Răzvan Ciobanu se arată așa cum e Dincolo de aparențe și vorbește despre încercările din plan personal, momentele în care i-a fost cel mai greu, dar și despre pasiunea vieții lui, aceea de a crea haine spectaculoase.

Cel care afirmă cu tărie că a știut dintotdeauna că asta vrea să facă își amintește amuzat de faptul că părinții lui au încercat să facă din el „un om responsabil” și să îl îndrume către o meserie clasică, dar el s-a încăpățânat să își urmeze visul. Așa se face că, pe când era doar un adolescent, Răzvan a făcut pe furiș un curs de croitorie, care a durat trei luni.

Tot el mărturisește că obișnuia să sustragă bani din poșeta mamei sale, doar cât ea să nu își dea seama, dar cât să îi ajungă lui pentru cele mai ieftine materiale pe care exersa tiparele.

Dacă în plan profesional drumul a fost clar, în plan personal creatorul de modă a avut parte de câteva încercări, pe care însă, le consideră adevărate lecții de viață.

„În relațiile de cuplu am făcut eforturi să fiu iubit. Este cea mai mare greșeală. N-o recomand nimănui. Este greșeala capitală”, declară sâmbătă, la Dincolo de aparențe, Răzvan Ciobanu.

Ce i-a dat o „falsă impresie de liniște și mai multă încredere”, de ce spune că devenise, la un moment dat, „un arogant neatent la sentimentele mele și ale celor din jur” și cum se simte în pielea lui de când a reușit să slăbească uluitor de mult, sâmbătă, de la 13:00, la Antena Stars.