Implantul dentar este o piesă din titan sau dintr-un aliaj special care asigură integrarea cu organismul uman.

Acesta are rolul de a înlocui rădăcină dintelui natural care lipsește.

Implantul dentar are forma unui șurub.

În prezent, implanturile dentare sunt cea mai recomandată și eficientă soluție pentru înlocuirea dinților lipsă.

Implanturile dentare se pot folosii la pacienții care au mai mult de 18 ani și au atins un nivel normal de dezvoltare a maxilarelor.

Căderea dinților este o problemă care afectează negativ modul de viață al foarte multor oameni.

În prezent, implantul dentar este varianta cea mai potrivită pentru înlocuirea dinților naturali. Categoric, aceasta soluție, ca metodă de tratament, este cea mai eficientă și benefică pentru pacienți.

Implant dentar Craiova – Tehonologie OSSTEM

OSSTEM este un producător renumit la nivel mondial de implanturi dentare, fiind premiat la multe conferințe și congrese medicale.

Noile tehnologii continuă să apară, iar implanturile dentare OSSTEM sunt din ce în ce mai inovatoare.

Ce este un implant dentar OSSTEM?

În primul rând, implantul dentar OSSTEM este considerat în primii 3 la nivel mondial.

Implanturile dentare OSSTEM oferă un grad deosebit de mare de succes la integrare și reușită pe care îl oferă (peste 90%), precum și estetică deosebită de care pacienții se bucură.

Acest tip de implant dentar premium este fabricat din aliaj titan tratat chimic după o rețetă secretă.

În urma studiilor clinice efectuate de OSSTEM, s-au publicat nenumărate lucrări medicale legate de rata ridicată a succesului clinic, fiabilitatea ridicată a rolului și efectul tratamentului de suprafață și curățenia excelentă a suprafeței cu osteointegrarea rapidă a implantului dentar OSSTEM.

Iată 5 dintre beneficiile utilizării implantului dentar OSSTEM:

✅ Este ușor de utilizat și aplicat

✅ Se poate utiliza în maximă siguranță

✅ Este deosebit de estetic comparativ cu alte tipuri de implanturi

✅ Se află la a 3-a generație ca nivel de cercetare – OSSTEM Estethic Implant Design

✅ Se poate aplica perfect prin intermediul ghidajului computerizat chirurgical

Materiale speciale medicale
Implanturile OSSTEM sunt confecționate din aliaje premium, OSSTEM având propriile fabrici care produc titan medical. Controlul calității oferă garanția că fiecare implant dentar este de cea mai bună calitate.

Design unic, bazat pe știință și cercetare
OSSTEM Implant a dat naștere Consiliului Consultativ Clinic. Deoarece, planul lor este de a crea modele adecvate pentru varietatea de cazuri clinice.

În același timp, compania a reușit să creeze un mediu de laborator similar cu mediul de utilizare real și cu procedurile de evaluare.

Calitate verificată în timp
Compania OSSTEM Implant vine mereu pe piața stomatologică cu tehnologii superioare de validare a produselor prin dezvoltarea și avansarea diferitelor metode de autoevaluare.

Certificare de calitate
Produsele OSSTEM Implant sunt dezvoltate pe baza unei tehnologii excelente.

Acestea au obținut aprobarea FDA din SUA, certificarea de calitate UE CE și certificarea Sistemului de Management al Calității de către Organizația Internațională a Calității.

Datorită unei game deosebit de bogate de tipuri speciale de implanturi dentare, implanturile OSSTEM sunt soluția ideală pentru toate situațiile care necesită proceduri de implantologie dentară.

Riscuri și garanții

La fel ca în orice intervenție dentară există și riscuri. Nu este nevoie să te îngrijorezi, să îți faci acele scenarii negative cu diferitele situații care se pot întâmpla.

Medicii stomatologi cu competențe în implantologie și cursuri de specializare în implantologie OSSTEM îți vor putea explica toate riscurile și totodată clarifica orice neclarități ai avea.

Însă, îți spun de pe acum faptul că riscurile vor fi reduse la minimul posibil datorită clinicii noastre pentru că este dotată cu standarde incredibil de înalte de sterilizare, igienă și curățenie.

Rolul igienei orale

Este recomandat să îți faci un control la fiecare 6 luni pentru a fi mereu la curent cu starea de sănătate a danturii tale, mai ales dacă, consumi în mod regulat alcool sau țigări.

Dacă vei face un control regulat la fiecare 6 luni, vei avea o stare generală mai bună a danturii și te vei bucura de o mai bună încredere de sine, iar zilnic te vei simți mult mai bine tu cu tine.

De ce aș alege implantul dentar OSSTEM când există și alte tipuri de implanturi

În primul rând medicii stomatologi care folosesc implanturi dentare OSSTEM le pot folosi numai dacă au competențe de implantologie și au cursuri de specializare în implantologie OSSTEM.

Acest lucru NU este valabil pentru alte tipuri de implanturi de la alți furnizori. Au existat situații în care pacienții au constatat că medicul lor stomatolog care urma să le pună implanturi NU avea competențe de implantologie.

În al doilea rând unii medici stomatologi care folosesc implanturi dentare de alte tipuri, nu oferă protetica necesară ulterioară procedurii de implantare.

Acest lucru poate duce la probleme pentru pacienți în a găsi un alt medic care să poată să protezeze lucrarea de implanturi.

Al treilea și cel mai important aspect îl reprezintă rata de integrare deosebit de mare pe care implanturile dentare OSSTEM o oferă pacienților.

Rata normală de integrare a implanturilor dentare este în jur de 50%.

Medicii specializați în implanturi dentare OSSTEM pot oferi pacienților lor șanse de reușită de peste 90%.

Sunt multe alte beneficii pe care un implant dentar de calitate ți-l poate oferi.

Iată încă 6 motive, de ce să alegi implanturi dentare OSSTEM la o clinică specializată:

✅ Implantul dentar OSSTEM poate duce la o reproducere exactă a aspectului original al dinților

✅ Datorită certificărilor oferite de medicul specializat în implanturile OSSTEM, încrederea ta în actul medical va crește exponențial

✅ Implanturile dentare OSSTEM redau funcțiile naturale ale dinților

✅ Măresc stabilitatea protezei comparativ cu alte tipuri de implanturi dentare

✅ Oferă o bază fixă pentru punți și coroane

✅ Îmbunătățesc atât confortul psihic și cât și starea generala de sănătate a pacienților

Contraindicații

Deși acest tip de implant dentar pare perfect, toate implanturile dentare au o contraindicație importantă de care trebuie să se țină obligatoriu cont.

Aceasta este: FUMATUL

Cunoaștem faptul că, în general, fumatul este o alegere nocivă pentru sănătate în general, dar și pentru sănătatea danturii în particular.

Însă trebuie subliniat faptul că în cazul procedurilor de implantologie dentară fumatul întârzie procesul de vindecare a zonei și influențează osteointegrarea implantului.

Realitatea este că, pentru a garanta succesul intervenției cu orice tip de implant dentar, renunțarea la fumat, pe o perioadă de cel puțin 7 zile de la intervenție este o decizie înțeleaptă, necesară și obligatorie pentru reușita procedurii de implantologie dentară.

Așa că, pentru a obține rezultate excelente pentru intervenția cu orice implant dentar, este nevoie de o atenție deosebită la fumat, o bună igienă orală și urmarea cu strictețe a sfaturilor medicului tău implantolog.

Implanturile dentare OSSTEM sunt cele mai potrivite pentru persoanele care își doresc ce este mai bun și care vor să aibă parte de servicii de cea mai înaltă calitate, deoarece acest tip de implant li se va potrivi perfect, oferind funcțiile naturale pentru dintele implantat.

Concluzii

Căderea dinților este in multe cazuri inevitabilă, iar implanturile dentare OSSTEM te ajută să îți rezolvi eficient această problemă.

Vei obține o creștere semnificativă de încredere și vei elimina inhibițiile sociale cu care te confrunți.

Una din clinicile renumite pentru implanturile dentare este clinica de stomatologie Craiova LauraMED.

Toate informațiile despre clinică și informațiile de contact le poți găsi la adresa: www.lauramed.ro

La clinică vei găsi tot ce este necesar pentru a avea din nou o dantură bună: implantologie, chirurgie, protetică și estetică, plus experiența medicilor de acolo care au tratat peste 10,000 de cazuri până în prezent folosind implanturi dentare OSSTEM.

Programări: 0747 421 759