Îmbrăcămintea de petrecere, perfectă pentru bărbați

Vrei să arăți deosebit la un eveniment special? La un moment dat poți fi în situația de a te afla de cealaltă parte a obiectivului, asta înseamnă că trebuie să fii îmbrăcat impecabil, să ai un look incredibil, să devii modelul de vârf al serii. Un astfel de eveniment poate fi o aniversare sau chiar nunta ta.

Cum poți fi elegant, cum poți atrage atenția asupra ta la un eveniment important sau petrecere specială, la care trebuie să participi neapărat? Trebuie să fii un pic creativ, să-ți dorești să-ți identifici stilul, look-ul sau aspectul, cu o serie de caracteristici moderne și inovatoare, ce țin de tendințele modei în anul 2018.

Ce spui de schimbarea stilului, de combinarea stilului casual cu cel clasic? Cum ar fi să ai un stil unic, deosebit, prin care să poți impresiona pe oricine. Acum ai posibilitatea de a face acest lucru alegând una din creațiile Filip Cezar în ceea ce privește costumele pentru bărbați. Îmbrăcămintea de marcă Filip Cezar poate fi realizată la comandă, în funcție de ceea ce îți dorești, de tendințele în modă și de ceea ce ai nevoie la un eveniment important la care vei participa. Acum poți avea totul – stil, eleganță, calitate. Totul poate fi perfect. Nu lăsa nimic la întâmplare! Alege să fii bine îmbrăcat, să ieși în evidență la orice eveniment prin ținuta ta.

Aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi un costum

costume barbati filip cezar

Nu este neapărat nevoie să alegi mereu un costum negru și o cămașă clasică albă. Fii un pic creativ, renunță la alb și negru, alege alte nuanțe de culori care sunt în trend – albastru, gri, maro, bleumarin – sau poți opta pentru tonurile pastelate – galben, roz, bej, vernil.

Dacă se alege eleganța clasică – costumul de tip smoching – este bine ca acesta să aibă o croială corect realizată, să se poarte cămașă albă cu un anumit tip de guler, la care să se potrivească perfect papionul alb sau negru (nu este indicată cravata).

Lărgimea pantalonului contează mult în conturarea unei ținute elegante. Deși în acest an sunt la modă pantalonii mai strâmți, pentru a fi un costum elegant este indicat ca lărgimea pantalonilor să fie bună, să lase măcar 2 cm de surplus de material atunci când se îndoaie piciorul. Contează ca dunga de la pantalon să fie bine conturată. Dacă se alege un pantalon slim există riscul ca dunga de la pantalon să nu mai fie bine evidențiată. De asemenea, contează și lungimea pantalonilor. În picioare, pantalonul nu trebuie să aibă un surplus în zona gleznei, este suficient să facă doar două mici falduri, peste pantofi.

https://www.divahair.ro/moda/moda_pentru_barbati

Folosește accesorii potrivite: pălărie, eșarfă, cravată, papion, batistă de buzunar. Acestea trebuie să fie realizate din materiale care să se asorteze perfect cu îmbrăcămintea. Nu este neapărat nevoie să fie confecționate exact din același material din care este realizat și costumul, trebuie să fie asortate cu acesta, astfel încât să contureze o ținută cu stil.

Fii creativ și în ceea ce privește pantofii. Negrul este deja plictisitor. Poți purta pantofi negri la pantaloni negri. Dacă ai ales un costum de altă culoare, este bine să renunți la pantofii negri, pentru că din punct de vedere cromatic negrul nu-ți pune ținuta în evidență. Designerii recomandă pantofii în nuanțe de culori care să fie potrivite culorii pantalonilor.