Imagini unice cu Simona Halep la liceu. Iată cum îi spuneau colegii de clasă – VIDEO

Simona Halep se află de două pe primul loc mondial, fapt ce a determinat mass media să născocească în trecutul tenismenei. Imagini unice cu românca din timpul liceului au împânzit internetul.

Ani de liceu în 2017 cu Simona Halep în rol principal. Românca a învăţat la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa, făcând parte din promoţia 2010.

Simona a învăţat într-o clasă formată numai din sportivi, iar printre ei a fost şi Ana-Maria Sebe, campioană europeană la tenis de masă.

Acum trei ani, aceasta a strâns câteva fotografii care o înfăţişează pe Simona în diferite momente ale liceului şi le-a pus într-un colaj pe fundalul căruia a adăugat melodia „Ani de liceu”.

În liceu, Simona Halep era alintată de colegi: Mony. În perioada liceului, Simona a obţinut o performanţă unică în tenisum românesc: câştigând turneul de junioare de la Roland Garros.

Conform ziuaconstanta.ro, colegii de clasă ai Simonei au fost Ionuţ Ariton (rugbyst), George Bălan (rugbyst), Lucian Buzoianu (rugbyst), Aihan Cadâr (jucător de tenis de masă), Cosmin Catană (tenismen), Liliana Constantinescu (tenismenă), Tudor Dumitru (tenismen), Ştefan Iordache (tenismen), Constantin Istrate (rugbyst), Andreea Manole (jucătoare de tenis de masă), Costin Mitea (canotor), Marius Ocheşel (rugbyst), Adrian Pepeneaţă (tenismen), Cătălin Poliac (rugbyst), Emilia Sava (canotoare), Ana-Maria Sebe, Robert Solomon (baschetbalist), Flavius Solomon (rugbyst), George Stere (jucător de tenis de masă), Gabriel Stratulat (rugbyst), Corneliu Ştefan (rugbyst) şi Vlad Tănase (baschetbalist).