Nicuşor Dan, liderul partidului care promite că Salvează România, este protagonistul unui moment penibil. Liderul USR are neapărat nevoie de o batistă. Aflat în direct la RFI, Nicușor și-a suflat mucii în mână apoi își ștergea secrețiile nazale de pe deget cu cealaltă mână.

Nicușor Dan a dat-o rău de tot cu ”mucii în direct” în studioul RFI. Nicușor Dan nu știe că mucii se suflă în batistă și că nu e frumos să faci așa ceva când ești filmat și te vede o țară întreagă.

În timpul interviului, liderul USR a început să-şi şteargă obsesiv nasul cu mâinile. După ce își sufla nasul într-o mână, își ștergea mucii de pe degete cu cealaltă mână până scăpa de mucozități.

Comportamentul lui Nicușor Dan denotă o carență grasă de bun simț și igienă elementară care se învață la grădiniță. După această ispravă, liderul USR s-a mai ales cu o poreclă: Mucușor Dan, care se adaugă la cea de Plicușor Ban.

Acest moment de-a dreptul penibil care trădează grave probleme de comportament, vin la circa o lună după ”celebra” conferință de presă în care Nicușor Dan era praf și pulbere, nefiind în stare să lege două cuvinte coerent.

Acum, pas cu pas, românii văd cu adevărat cine este Nicușor Dan și pe cine au votat defapt. USR se face în ultimul timp remarcat doar prin momente penibile create de lideri precum Mihai Goțiu, Vicepreședinte al Senatului care doarme cu nesimțire în Parlament, și prin deputatul Adrian Dohotaru care mănâncă sărățele din gunoi.

Oare un om cu un astfel de comportament penibil poate Salva România?! Priviți imaginile și că cruciți. Vă avertizăm, s-ar putea să vi se facă greață așa că vă sfătuim să aveți prin preajmă o lămâie.