Șapte teroriști ISIS grupați în trei echipe au semănat teroare în inima Franței și au îndoliat o lume întreagă. Însetați de răzbunare, teroriștii au curmat viața a cel puțin 140 de persoane și au rănit grav altele 352. Franța e sub asediu, armata și poliția e în stradă. Atmosfera de liniște, fericire și iubire din Paris a fost înlocuită cu o imagine de coșmar, de război.

Vineri noapte Parisul a fost scăldat în sânge. Pe străzile capitalei Franței domnea panica, durerea, teroarea iar pe caldarâm erau întinse zeci de cadavre și persoane rănite.

Șapte teroriști au comis cel mai grav atentat din istoria Franței, doar pentru a se răzbuna pentru intervențiile militare franceze din Siria și Irak.

Oameni nevinovați au murit în timp ce se aflau fie la terasa unui restaurant, fie la concertul rock de la teatrul Bataclan.

Iată în imagini, clipele de coșmar create imediat după cele șase atentate teroriste comise de ISIS pe 13 noiembrie 2015 în Paris.

cadavru parisfemeie ranita pariscadavre trotuar parisbataclan raniti parisraniti targa parisraniti bataclanranit salvare parismultime paris atentateranit atentat parisraniti bataclan