Merkel are grave probleme de sănătate. Cancelarul german Angela Merkel a început să tremure necontrolat în timpul ceremoniei oficiale de primire la Berlin, a Preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Cea mai puternică femeie din Uniunea Europeană, a produs un moment şocant la ceremonia oficială de primire la Berlin a noului preşedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Cancelarul german a început să tremure din tot corpul,  în timpul intonării imnurilor Germaniei şi Ucrainei.

Momentul a fost filmat și publicat de toate televiziunile din Germania, ca mai apoi imaginile să se viralizeze în întreaga lume!

La o oră de la acest moment, Merkel a spus că se simte bine şi a pus incidentul pe seama deshidratării: „Am băut cel puţin trei pahare de apă, care mi-au lipsit şi acum mă simt foarte bine“.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a glumit la rândul său, afirmând că Merkel era în siguranţă alături de el.

Cancelar al Germaniei din 2005, Merkel va împlini 65 de ani luna viitoare, iar la finalul mandatului, care expiră în 2021, aceasta se va retrage din politică.

Volodimir Zelenski a pledat la Berlin pentru aderarea Ucrainei la UE şi NATO.

„Ucraina face deja parte din familia europeană. Ucraina şi-ar dori integrarea europeană, aceasta fiind cea mai mare dorinţă a poporului nostru. Dar realizăm că trebuie să obţinem rezultate convingătoare pentru a ne alătura spaţiului european pe plan economic, juridic, vamal şi digital“, a declarat Zelenski într-un interviu apărut marţi în ziarul german Bild.