Ilie Năstase și Rică Răducanu vin miercuri, 11 martie, la “Te pui cu blondele?”, în ultima ediție din acest sezon a celui mai longeviv show de cultură generală din România.

O ediție savuroasă, în care cei doi mari foști spotivi vor povesti întâmplări amuzante, își vor aminti situații neprevăzute, dar pline de haz prin care au trecut și vor accepta provocările venite din partea celor 50 de blonde aflate în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru.

Rică Răducanu va povesti, din vremea când era portarul Naționalei de fotbal a României, cum a obținut casa în care locuiește de la primarul de atunci al Bucureștiului, Gheorghe Cioară, dar și ce vindea ca să-și poată cumpăra porumbei voiajori de la vecinul său, Gheorghe Dinică.

La rândul său, Ilie Năstase își va aminti de perioada în care mergea cu trenul, la cușetă, împreună cu Ion Țiriac la turneele de tenis, va povesti despre cele trei finale de la Wimbledon pe care le-a jucat în aceeași zi, la simplu, dublu și dublu mixt, și va explica de unde a apărut  legenda că a avut 2.500 de iubite. Fostul mare tenismen va povesti, de asemenea, unde l-a întâlnit pentru prima oară pe legendarul Cassius Clay, dar și despre președinții americani pe care i-a cunoscut.

Întrebarea vedetă a serii le va fi adresată celor doi invitați și blondelor deopotrivă de criticul de film Irina Margareta Nistor.

Cum se va încheia confruntarea dintre Ilie Năstase, Rică Răducanu și armata celor 50 de blonde, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 11 martie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”, în ultima ediție a acestui sezon.