Idei de afaceri, primul pas pe care trebuie sa-l faci daca vrei sa reusesti

In spatele fiecarei afaceri de succes, dar si nereusite, se afla o idee de afaceri antreprenoriala sau idei de afaceri ale potentialilor antreprenori. Iata primul pas pe care trebuie sa-l faci legat de ideile tale de afaceri.

As dori sa notez ceva despre ideile de afaceri inainte de a continua. Ele nu sunt necesare doar pentru afaceri noi sau companii startup. Sunt, de asemenea, ceva care face parte din ,,categoria must-have” pentru afacerile existente.

Noile idei de afaceri vor dinamiza fiecare afacere. Ei vor reincarca energia potentiala a afacerii, indiferent daca este vorba despre o noua companie – startup sau o afacere existenta. A avea idei de afaceri va insemna ca ai terenul pentru imbunatatirile viitoare ale afacerii tale. Ai viziunea, ai visul tau si esti gata sa lucrezi la realizarile tale.

Aici, in aceasta postare de pe blog, as dori sa vorbesc despre noi afaceri – startup care se afla in stadiul de vis al ciclului lor de viata al afacerii.
Bazele ideilor de afaceri

De unde vin ideile tale de afaceri? Aceasta este o intrebare la care multi antreprenori entuziasti doresc sa stie raspunsul. Pur si simplu, ideile tale de afaceri sunt rezultate din creativitatea ta antreprenoriala. Dar, adevarata problema este ca creativitatea nu este intotdeauna prezenta in creierul tau antreprenorial. Din aceasta cauza, o alta intrebare este de unde puteti incepe sa faceti brainstorming idei de afaceri (puteti citi mai multe despre 40 de sfaturi pentru a face brainstorming idei de afaceri )? Care este primul pas?

Aceste intrebari sunt importante pentru tine ca antreprenor. Chiar daca stii raspunsul la prima intrebare si ai o gramada de idei, acestea nu vor garanta succesul startup-ului tau. Trebuie sa faci ceva. Deci, la a doua intrebare este, de asemenea, important de raspuns. Vrei procesul de brainstorming care iti va oferi cele mai bune rezultate.

Primul pas ca parte a procesului tau de brainstorming

Ca prim pas atunci cand incepeti procesul de brainstorming, incepeti cu urmatoarele intrebari legate de dvs. ca punct central in viitoarea dvs. calatorie antreprenoriala.

Educatie – cunoastere – Ce stii deja mai bine decat orice alta persoana de pe planeta?
Hobby – Ce iti place cel mai mult sa faci, care nu are legatura cu munca si activitatile de castig de bani?
Pasiune – Ce iti place sa faci care te face sa te simti incantat?

Combinatia dintre cunostintele tale dobandite din cultura ta de origine, sistemul educational formal, experienta si activitatile tale gratuite ca hobby si pasiunea ta pentru ceva te poate aduce la idei excelente de afaceri. Puteti valorifica cunostintele dobandite din educatia dvs. pentru a formula idei noi pentru afacerea dvs., precum si in aplicarea conceptelor teoretice in dezvoltarea acestor idei, lucruri pe care le puteti dobandi cu usurinta cu o diploma de administrare a afacerilor online .

Pasiunea este sentimentul tau puternic pozitiv despre ceva, ceva ce iti doresti cu adevarat puternic sau ceva care are o atractie puternica pentru tine.

Ai intrebari legate de infiintarea unei firme?
Contacteaza-ne! Un expert contabil KS ExpertCont 17 de la infiintari firme Timisoara iti va raspunde la intrebari, pentru ca tu sa poti lua cele mai bune decizii!