Noi informaţii ies la iveală despre tragedia care a şocat lumea modei din România. Anchetatorii au descoperit faptul că Răzvan Ciobanu a scris un SMS unui prieten, cu doar câteva minute înainte de a muri în tragicul accident.

Potrivit anchetatorilor, Răzvan Ciobanu scria un SMS înainte de a produce tragicul accident în care și-a pierdut viața.

În loc să fie atent la drum şi să revină pe DN 226 şi să ajungă pe autostrada către Bucureşti, Răzvan Ciobanu s-a apucat să scrie un SMS unui prieten pentru a-l anunţa că s-a rătăcit. Se pare că acest lucru i-a distras atenţia creatorului de modă şi astfel nu a mai fost atent la drum şi a comis accidentul.

„M-am pierdut in pula mea! Nu stiu unde sunt!” a fost mesajul lui Răzvan Ciobanu, pe care surse din Poliţie sustin ca acesta l-ar fi scris dar nu a mai apucat să-l trimită.

SMS-ul a fost descoperit de anchetatori pe telefonul creatorului de modă.

Acest SMS ajută anchetatorii să stabilească cu exactitate la ce oră s-a produs accidentul care i-a curmat viaţa lui Răzvan Ciobanu.

Acest SMS confirmă faptul că designerul era singur în maşină şi astfel este eliminată ipoteza conform căreia ar mai fi fost cineva cu el în maşină. Însă rămâne un mare semn de întrebare despre poziţia în care a fost găsit creatorul de modă, mort lângă maşină, cu faţa în sus şi cu mâinile ridicate.