În prag de alegeri parlamentare, scena politică din România fierbe în aceste zile și e plină de fuziuni, alianțe și transferuri de traseiști politici de la un partid la altul. Însă, un singur partid politic face notă discordantă și își permite să refuze pe bandă rulantă traseiștii politici și orice propunere de alianță sau fuziune. 

În timp ce alții nu mai contenesc să fuzioneze cu interesul național, alții se bat cu pumnul în piept că salvează România, iar alții anunță transferuri pe bandă rulantă mai ca la fotbal, un singur partid stă cuminte în banca lui și își vede de ceea ce a promis.

Ai zice că sunt veniți din altă lume, de pe alte meleaguri, însă sunt 100% români. Este vorba de tinerii care au fondat primul partid 100% românesc, adevărat, construit de la zero.

Noua Românie este primul și singurul partid din România care nu acceptă traseiști politici în rândurile sale și care a refuzat încă de la înființare, toate propunerile de alianță, fuziune sau preluare de organizații locale de la alte partide.

În primul an de existență, PNR a primit oferte de la mai toate formațiunile politice din România, atât de la cele vechi cât și de la cele noi.

Au spus din capul locului, încă de la înființare că principiile pe care se bazează sunt ”fără traseiști”, ”fără alianțe și fuziuni„ și „fără minciuni” și se în de cuvânt.

Dacă nu ar fi atras atenția, nu ar fi fost atât de curtați de toți oportuniștii și traseiștii. Președintele PNR dezvăluie ”rețeta succesului” acestui proiect unic în România, demn de apreciat și votat.

Nu există o rețetă a succesului. În ceea ce privește Noua Românie, am reușit să ne dezvoltăm constant și să atragem de partea noastră zeci de mii de români pentru simplul fapt că ne ținem de cuvânt. Am spus din capul locului NU traseiștilor și că nu vom face nicio alianță cu alte partide și că nu vom fuziona și asta facem. Demonstrăm că dacă ești un om de cuvânt și nu minți cu tupeu și nu cauți să manipulezi poporul, poți să îi convingi să te susțină pentru o cauză comună, cu lucruri simple dar adevărate. Chiar dacă suntem blocați pe televiziunile din România și niciuna nu vrea să audă de noi, continuăm să ne dezvoltăm și să ne promovăm în mediul online și din gură în gură. Numărul susținătorilor și membrilor crește de la o zi la alta ceea ce ne dă speranța că vom reuși să producem o mare surpriză la alegerile parlamentare. Ne-am înființat ca să oferim românilor o alternativă reală și curată la actuala clasă politică coruptă și nereformată. Acum românii au puterea de a alege ceea ce își doresc la parlamentare. Să fie reprezentați de aceiași politicieni corupți sau să susțină adevărata schimbare”, a declarat Sebastian Popescu pentru recentNEWS.ro.

Refuzul pe bandă rulantă al traseiștilor, cât și fuziunile și alianțele, au un preț. Noua Românie nu are voie să apară la tv. Toate televiziunile din România au primit ordin să nu îi promoveze și să încerce să-i izoleze cât mai mult de frică ca nu cumva milioane de români să afle de proiect și să îl voteze masiv la parlamentare.

Cu tot blocajul mediatic pe tv, Noua Românie prinde rădăcini în mediul online unde românii se alătură zilnic acestui proiect pentru că îl apreciază ca fiind unul corect și necesar României.

Noua Românie a fost înființat pe 17 iunie 2015 de patru tineri care nu au mai făcut politică: Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu. Între timp, mii de români s-au alăturat celor patru și împreună pornesc în cea mai cruntă luptă din ultimii ani, să schimbe cu adevărat România.

Dacă vrei să faci parte din echipa Noua Românie, primul și singurul partid format din tineri neafiliați politic, care nu acceptă traseiști politici, te poți înscrie AICI.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.