Femeile simt adesea nevoia sa faca anumite schimbari in viata lor, mai ales in ceea ce priveste modul in care arata. Acest lucru se datoreaza si faptului ca, odata cu trecerea anilor, corpul sufera diverse transformari. Este important ca, indiferent de situatie, sa fie multumite de ele insele, sa se simta bine in pielea lor si sa ramana increzatoare. Iar pentru a-si pastra feminitatea, multe femei apeleaza la marirea sanilor cu implanturi mamare.

„Marirea sanilor cu implanturi mamare se adreseaza persoanelor care-si doresc sa recapete volumul si conturul sanului, pierdute dupa un proces de slabire sau in urma unei sarcini. Nemultumirile de obicei constau in detinerea unor sani prea mici sau in faptul ca acestia au o forma inestetica, sunt inegali sau chiar nu s-au dezvoltat normal”, afirma Ion Zegrea –Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.
Foarte multe femei in Romania apeleaza la operatii estetice, marirea sanilor cu implanturi mamare fiind cea mai ceruta dintre proceduri. Vedetele sunt cele care sustin foarte mult aceasta moda, aratandu-se multumite de alegerile facute si afirmand ca le-au ajutat sa aiba mai multa incredere in propria persoana.
Augmentarea mamara, asadar, iti propune sa va ajute in modificarea sanilor pentru o mai buna imagine si pentru a indeparta complexele, care pot avea un efect destul de puternic asupra psihicului, mai ales dupa schimbari bruste de greutate. Marimea si conturul sanilor sunt modificate, dupa placul pacientei, echilibrul siluetei este ameliorat si desigur, increderea de sine este vizibil imbunatatita.
In ceea ce priveste recuperarea, indicatiile medicului specialist sunt foarte importante pentru obtinerea rezultatului dorit. Un prim pas spre o recuperare reusita se face in primele 2 saptamani, cand miscarile bruste si efortul trebuie reduse. Dupa cateva zile, durerile se diminueaza, iar dupa cateva luni cicatricile se estompeaza. De asemenea, recuperarea va include purtarea unei bustiere de sustinere timp de 3 saptamani non-stop si anumite medicamente analgezice si pentru reducerea riscului de infectie, pe langa controalele postoperatorii. Operatia asigura un rezultat de durata.
Mai multe informatii despre operatia de marire a sanilor gasiti,accesand site-ul: http://www.elysium.ro/marirea- sanilor-cu-implanturi/