Simona Halep a declarat la conferința de presă de după meciul pierdut cu Wozniacki, că a făcut prea multe greşeli şi din această cauză a fost învinsă atât de drastic de daneză.

Halep îşi face autocritica şi îşi pune cenuşă în cap spunând că a avut o zi mai proastă în care nimic nu i-a mers.

Cred că a fost una dintre acele zile proaste. Am făcut prea multe greșeli, iar ea nu a ratat. Am jucat pe ambele părți, am reușit câteva lovituri bine, dar am greșit prea mult pentru a câștiga meciul. În setul secund, la , am simțit puțin că aș putea reveni, dar a fost prea târziu. Nu am simțit mingea, nu știu de ce. În plus, terenul mi s-a părut puțin cam lent. M-am simțit greoaie pe teren astăzi, dar asta e. Îi dau credit adversarei pentru victorie, a jucat bine, dar eu am greșit prea mult. Dacă aș fi ținut mingea în joc, ar fi putut fi mult mai bine pentru mine. Darren a avut dreptate când mi-a spus să țin mai mult mingea în joc, dar eu nu am simțit mingea. Am luptat, nu m-am dat bătută, dar nu am simțit mingea. Am știut că întâlnesc o adversară bună. M-am antrenat foarte bine, totul a fost ok. Am știut că e o adversară dificilă. Am știut că am o șansă, am mai câștigat pe hard împotriva ei, dar îmi păstrez opinia că am ratat prea mult și asta a fost cheia meciului„, a declarat Simona Halep.

Românca a vorbit și despre ultimul meci din Grupa Roșie, cel împotriva Elinei Svitolina, care se va juca vineri de la ora 14,30.

„Nu mă gândesc la calificare, ci doar să joc mai bine decât astăzi. Mereu fac asta. Tot ce am în cap este să las acest meci în urmă și să joc mai bine în viitorul. Sper că voi ține mingea în joc mai mult și sper să-mi fac adversara să alerge„, a adăugat Simona.