Noua Românie şi-a desemnat pe 17 iunie, candidatul la prezidenţiale. Sebastian Constantin Popescu este primul candidat oficial înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidenţiale din anul 2019. 

Sebastian Popescu este tânărul român care din 2019, doreşte să-i ia locul lui Klaus Iohannis la Cotroceni.

De profesie doctor medic veterinar, în vârstă de 36 de ani, Sebastian Popescu a fost desemnat pe 17 iunie 2018, în mod oficial, drept candidatul Noua Românie la prezidenţialele din 2019.

119 delegaţi au votat în favoarea desemnării sale ca şi candidat al PNR la prezidenţiale, iar cinci delegaţi au votat împotrivă.

Sebastian Popescu devine astfel primul român care se înscrie oficial în corsa electorală pentru preşedinţia României.

Tânărul doctor medic veterinar, fondator al Noua Românie în 2015 alături de Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu, a candidat în 2016 la alegerile parlamentare la Camera Deputaţilor în judeţul Vâlcea.

În prezent deţine funcţia de Preşedinte al Partidului Noua Românie, fiind reales în această funcţie în data de 22 ianuarie 2017.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.