Actrițele Shaun Robinson, Liza Weil și Hannah Simone au ales să poarte la Gala Grammy Awards 2015, rochii românești, create de designerul Lorena Sârbu.

Actrițele au defilat cu rochiile românești la cea de-a 57-a  Gală Grammy Awards 2015 desfășurată duminică la Los Angeles.

Lorena Sârbu a fost prezentă din nou pe covorul roșu cu ținutele sale la un eveniment cu ștaif în lumea muzicală de peste Ocean. Trei actrițe din Cetatea Filmului au optat pentru ținute semnate de designerul român la Gala Grammy 2015.

Shaun Robinson a ales pentru Gala Grammy 2015 o rochie aurie semnată de designerul român Lorena Sârbu. Ținuta face parte din colecția Pre-Fall 2014 și i s-a potrivit mânușă celebrei actrițe din Cetatea Filmului.

Actrița Liza Weil din serialul TV, “Scandal”, un serial de mare succes atât în America cât și în țara noastră, a atras toate privirile într-o ținută clasică, elegantă, care i-a pus în valoare trupul. Rochia poartă semnătura designerului român Lorena Sârbu.

Hannah Simone a ales să-și facă apariția pe covorul roșu la Gala Grammy din acest an într-o rochie roșie, tip sirenă, cu un umăr dezgolit. Ținuta din dantelă poartă semnătura designerului român stabili la Hollywood, Lorena Sârbu.

Lorena Sarbu