Sperma întărește, albește și combate cariile, datorită mineralelor pe care le conține, precum zincul și calciul. Acesta este rezultatul testelor făcute de specialiști în medicină, în baza cărora, sexologii recomandă practicarea sexului oral dar cu parteneri stabili, soți, iubiți.

Sperma te poate scăpa de o vizită la stomatolog întrucât are efecte nebănuite asupra danturii.

În timp ce pudicii consideră înghițirea spermei în timpul sexului oral drept un lucru ”scârbos, ”murdar”, medicii spun că este un lucru benefic pentru organism, cu multiple avantaje care derivă din compoziția chimică a spermei.

Dacă treci peste inhibiții și prejudecăți, înghițirea spermei îți poate produce plăceri nebănuite dar și de beneficii care îţi pot face viaţa mai uşoară.

Dacă dorești să te ”înfrupți” din sperma partenerului de sex, ai grijă ca acesta să fie perfect sănătos și cu analizele la zi.

Nu doar femeile sunt curioase să guste sperma, ci și bărbații. Curiozitatea îi împinge pe unii bărbați heterosexuali, să-și facă autofelație pentru a-și putea gusta sperma.

Sperma este un cocktail de substanţe nutritive, care îţi aduc o mulţime de beneficii.

Iată de ce este recomandat să înghiți sperma în timpul sexului oral:

Sperma te hrănește nutritiv întrucât reprezintă o sursă naturală de proteine, vitamine, minerale, seleniu, glicoproteine, testosteron, spermidine, fructoză, zinc, vitamina C şi B12.

Sperma reduce presiunea sângelui în organism. Un studiu recent a stabilit că femeile care înghit sperma partenerului îşi menţin fluxul sanguin în limite normale. Sperma le fereşte pe femeile însărcinate de toxina gravidică, care poate duce chiar la comă şi moartea mamei şi a copilului.

Sperma are efect anti-îmbătrânire şi mulţi producători de cosmetice adaugă lichid seminal în compoziţia produselor fabricate, tocmai datorită uimitoarelor asupra pielii. Spermidina încetineşte procesul de îmbătrânire, iar specialiştii susţin că ajută la regenerarea celulelor pielii.

Sperma are un efect antidepresiv. Femeile care înghit sperma se bucură de beneficiile substanţelor nutritive şi îşi micşorează riscul apariţiei depresiei. Numai că riști să devii dependentă de substanţele conţinute de lichidul seminal.

Sperma întărește sistemul imunitar. Printre beneficiile substanţelor amintite se numără şi fortificarea sistemului imunitar, întreţinerea ţesuturilor, a muşchilor și albirea dinților.