Iată ce s-a întâmplat cu mecanicul care a participat la Românii au talent. E incredibil aşa ceva

Radu Palaniță, mecanicul în vârstă de 40 de ani, din Bucureşti, fără studii muzicale, care a dat pe spate o ţară întreagă, a reuşit o performanţă incredibilă.

În doar cinci zile de când a participat la concursul tv, Românii au talent de la PRO TV, Radu Palaniţă a devenit cunoscut în toată ţara.

Videoclipul cu piesa interpretată în cadrul emisiunii, a adunat doar pe youtube peste 652,000 de vizualizări, la care se adaugă şi cele de pe site-ul oficial al emisiunii.

Astfel că în doar cinci zile, prestaţia sa de la Românii au talent a fost văzută de peste un milion de persoane.

Florin Călinescu a avut fler atunci când a apăsat butonul auriu şi l-a trimis direct în semifinalele Românii au talent 2020.

‘Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez’, a spus Florin Călinescu.

Radu Palaniţă are şanse uriaşe să câştige cea de-a zecea ediţie a concursului Românii au talent.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea’, a spus Radu Palaniţă.